Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за адски силно сяцане и за сондата на резервоара...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за адски силно сяцане и за сондата на резервоара...

Здравейте. Днес случайно попаднах на доста теми за почистване на сондата на резервоара, но не успях да разбера защо точно се прави това и какви проблеми би могло да премахне? Колата ми е Fiat Punto 2001 MK2 1.9D (атмосферен дизел) и никога не съм извършвал тази процедура, а определено си мисля, че трябва, защото придърпва и като цяло няма плавна работа. Искам да Ви попитам относно това придърпване. Става главно, когато е по-студена и на по-ниските обороти, давам газ и почва да сяца адски много, като ако не натисна съединителя до долу и плавно го изравня с газта не се оправя, а продължава още и още - просто все едно киха, дави се имам чувство, че ще се разпадне. Въздух ли е какво е не знам, но сяцането (придърпването) е много силно. Казах Ви и как го оправям, с плавно изравняване на съединител и газ. Благодаря Ви!

Или не ти достига гориво/запушено откъм резервоара/ или въздух в с-мата.В първия случай-почистване и продухване а във 2-я-прозрачен горивопровод зада видиш откъде започва да върви въздуха.Успех.
    BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

Working...
    X