BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за турбо на 2.4 JTD
Collapse
X
-
BO написа:Всички версии на 2.4жтд с мощност по-голяма или равна на 136кс са с променлива геометрия.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
BO написа:Колега, dys, за какво се правиш на интересен?Питаш въпрос, ама не казваш всичко и чакаш отговор.Няма как да се знае за какъв автомобил точно питаш.Има разлика и за това без да кажеш какво питаш, не може да ти се даде конкретен отговор.Ако те питам дали с 20лв гориво на седмица дали ми харчи много автомобила, какво ще ми кажеш конкретно?п.п.Всички версии на 2.4жтд с мощност по-голяма или равна на 136кс са с променлива геометрия.
Коментар
-
Ако някой иска да помогне - да го направи. Ако някой е пропуснал да прочете подробно темата - негов проблем, но няма нужда от спам. Ето какво е написал колегата, на който не му е достатъчно - да попита уточняващо, а не половин тема да е свързана с това че не е написано модел и двигател. Надявам се с това безсмисленият спор да спре?
Коментар
-
dys написа:BO написа:Колега, dys, за какво се правиш на интересен?Питаш въпрос, ама не казваш всичко и чакаш отговор.Няма как да се знае за какъв автомобил точно питаш.Има разлика и за това без да кажеш какво питаш, не може да ти се даде конкретен отговор.Ако те питам дали с 20лв гориво на седмица дали ми харчи много автомобила, какво ще ми кажеш конкретно?п.п.Всички версии на 2.4жтд с мощност по-голяма или равна на 136кс са с променлива геометрия.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар