Колеги, искам да ви попитам запознати ли сте със лампичките на тъблото на турбо дизеловото браво 100 коня! ( TD100 )Имам следния проблем! Когато дам на контакт светва лампичката за подгрева след което изгасва и аз паля колата! Пали без проблем, но веднага след това започва да мига отново същата лампа и паралелно с нея от дясно на нея започва да мига една Червена която е нарисувана като Дюза или нещо подобно, преди време не ми правеше впечатление, но няколко пъти ми се случи да изпуши при запалване и да прекъсва след 30-тина секунди се оправя. Мерише на неизгоряла нафта, отзад! Някой имал ли е подобен проблем, ако не дайте мнение за да се предпазят и др. колеги!И оше нещо когато дам яко газ на колата примерно на 2-ра предавка след 3000 оборота , въпросната червена дюза на тъблото светва за малко и след малко изгасва! Не мога да намеря в опътването за такъв проблем!Безкрайно благодарен!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светене на лампички!
Collapse
X
-
Без да ходиш на диагностика смени 4-те подгревни свещи.Не сменяй 1 или 2 само, по-добре всички наведнъж."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
J T D написа:Е вие го пратихте за свещи а неможели едната причина, поради която да му мига подгрева да е от релето за подгрева?Щом пали без проблем, възможно е и релето да му прави мизерийте!А вече за това че му свети чек дюзата си е за диагностика!Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
А мислил ли си върху проблем с липса на връзка между кабелите и свещите? Така бяха моите на антифриза - свещите здрави, на лулите меря +12 В, но въпреки това - като ги включа, нямаше добър контакт между свещта и кабела и тя не работи. Намери, или си купи ампер-клещи и с тях измери дали когато трябва да работят свещите, по всеки кабел тече 15-20 А ток.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар