Здравейте колеги!Един приятел собственик на голф4 и сеат леон ТДИ ме убеждава че трябвало да се чистят лопатките на турбината от сажди и някакъв клапан и че когато му ги изчистили колата му спряла да забиваИма ли нещо верно в това и как стоят нещата при Мареа ТД 100 Има ли нужда турбината от чистене?Аз имам бустметърче и то показва че турбината си надува до 1 бар без проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Турбокомпресор ТД100
Collapse
X
-
Re: Турбокомпресор ТД100
javor68 написа:Здравейте колеги!Един приятел собственик на голф4 и сеат леон ТДИ ме убеждава че трябвало да се чистят лопатките на турбината от сажди и някакъв клапан и че когато му ги изчистили колата му спряла да забиваИма ли нещо верно в това и как стоят нещата при Мареа ТД 100 Има ли нужда турбината от чистене?Аз имам бустметърче и то показва че турбината си надува до 1 бар без проблемEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
-
за свързването разбрах благодаря.. а да попитам колко трябва да показва при ТД100 .. целта ми е не да слагам бууст-а за гъзария, а просто да разбера дали търбото надува колкото трябва.. та интересно ми е коклко бара трябва да показва и при какви обороти...п.с. колегата да ме извини че му ползвам темата... това е за последно обещавам Поздрави!Fiat Brava TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар