Здравейте четох доста из форума относно ЖТД моторите има хубава тема за пунто където доста често хвалят този мотор но не знам дали е същият и при бравата. Колата ми харесва и съм се насочил към нея, дори гледах една такава 2000 година каза че е Common Rail мотора и момчето инак 1.9 ЖТД пише на него. Моля за мнения относно този автомобил главно 2000 година, чести проблеми, цени, разход, подръжка и всичко друго което ви идва на акъла. П.П. Единственото което видях за ЖТД и не ми хареса е че е с демпефрен маховик който струва около 800 лева.П.П.2. Как стоят нещата с дюзите и помпата тук? Знам че има дюзи който се ремонтират за по 40 лева а други за по 400.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация относно brava 1.9 JTD - проблеми, подръжка, цени
Collapse
X
-
Re: Информация относно brava 1.9 JTD - проблеми, подръжка, ц
checho написа:Здравейте четох доста из форума относно ЖТД моторите има хубава тема за пунто където доста често хвалят този мотор но не знам дали е същият и при бравата. Колата ми харесва и съм се насочил към нея, дори гледах една такава 2000 година каза че е Common Rail мотора и момчето инак 1.9 ЖТД пише на него. Моля за мнения относно този автомобил главно 2000 година, чести проблеми, цени, разход, подръжка и всичко друго което ви идва на акъла. П.П. Единственото което видях за ЖТД и не ми хареса е че е с демпефрен маховик който струва около 800 лева.П.П.2. Как стоят нещата с дюзите и помпата тук? Знам че има дюзи който се ремонтират за по 40 лева а други за по 400.Благодаря предварително.
-
checho написа:Мале 4 дюзи по 1000 лв, не звучи добре.Отделно сега чета да избягвам 105 коня да търся 100 или 110 били по добри?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:checho написа:Мале 4 дюзи по 1000 лв, не звучи добре.Отделно сега чета да избягвам 105 коня да търся 100 или 110 били по добри?
Коментар
-
checho написа:Мале 4 дюзи по 1000 лв, не звучи добре.Отделно сега чета да избягвам 105 коня да търся 100 или 110 били по добри?Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:checho написа:Мале 4 дюзи по 1000 лв, не звучи добре.Отделно сега чета да избягвам 105 коня да търся 100 или 110 били по добри?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:TIP написа:checho написа:Мале 4 дюзи по 1000 лв, не звучи добре.Отделно сега чета да избягвам 105 коня да търся 100 или 110 били по добри?Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:Stefan Hadjov написа:TIP написа:checho написа:Мале 4 дюзи по 1000 лв, не звучи добре.Отделно сега чета да избягвам 105 коня да търся 100 или 110 били по добри?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар