emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибрации при потегляне.Проблем с динамо на 1.9 JTD-115 к.с.
Collapse
X
-
Тия жабарите са ми много странни по някой път. Преди няколко дни свалих алтернатор от Мареа 2.4Jtd и ролката беше съвсем обикновена. При мен същият алтернатор, ролки........................... а пък шайбата на алтернатора е фрайлайфна, старана работа.При мен всички ролки са сменени и тресенето при потегляне го има. Мислех си, че и при мен проблема ще се окаже някъде по ремъка, но не е от там. Най странното е, че веднъж тресе а друг път не.
Коментар
-
Моя проблем беше, че от няколко месеца на празен ход почна да се клати колата, направо люлее.Проверих бял всички тампони и лично се убедих, че си вършат работата, а днес реших да я запаля (заради други обстоятелства) без ремък, като подозренията ми бяха или в нея шайба или в демпферната (която пък е нова).Та направо светлина в тунела, щото се бях настроил да си купувам пак маховикF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
chaveto написа:Тия жабарите са ми много странни по някой път. Преди няколко дни свалих алтернатор от Мареа 2.4Jtd и ролката беше съвсем обикновена. При мен същият алтернатор, ролки........................... а пък шайбата на алтернатора е фрайлайфна, старана работа.При мен всички ролки са сменени и тресенето при потегляне го има. Мислех си, че и при мен проблема ще се окаже някъде по ремъка, но не е от там. Най странното е, че веднъж тресе а друг път не.
Коментар
-
emzo написа:Airfan написа:или някъде е "побългарявано".AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
petar55 написа:Същата ролка на динамото смених на Фиат Брава JTD .Беше се разпаднала на 2 части.Смъква се предно дясно колело и се сменя без да се смъква динамото.В нея има ролки като на лагер.Изчистих сепаратора и набих междинна втулка.Така карам вече 15 х.км.Ремъка се върти спокойно,няма вибрации.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар