Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мириз на нафта?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мириз на нафта?

Та от известно време,постоянно се усеща мириз на нафта вътре в купето,идеи къде може да е проблема ? Колата е Пунто мк2 1.9жтд

колега прегледай маркучите по които минава нафтатаи аз преди имах такув проблем и се беше пукнал маркуча за обратната нафта кум резервоарауспех

Коментар

И от помпата може да е. Огледай на работеща кола. Провери и около дюзите.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
        И от помпата може да е. Огледай на работеща кола. Провери и около дюзите.
        И аз така мисля, особено внимание обърни на маркучите за обратната нафта. Ако тече от там би трябвало дюзите ти да са напоени с нафта. Бръкни с един парцал и ги зачисти. След известно време погледни пак, ако има значи си намерил проблема. Сменяш маркучите и си готов. В сервиз не би трябвало да ти вземат повече от няколко лева за подмяната им. Ако не е обаче от там а примерно ти е протекла помпата - лошо. Успех.
        FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Колега и от това може да е http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...712&highlight= Огледай хубаво за течове около помпата,филтъра и дюзите.

Коментар

Working...
          X