Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BRAVA TD100 забива предницата и свети червена лампа - РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kapacitet написа:
    Валентино , махай катализатора и не се бой, и гориво си има и въздуха и е наред. 100% е той.
    Абе пич,ти си бил голям гадател!!!

Коментар

kapacitet - няма ли да подкрепиш това което казваш с някакви конкретни аргументи ? ( Ако не е тайна - с какво се занимаваш ? Тук има хора, които професионално се занимават с дизелови двигатели, и дават своите аргументи когато твърдят нещо. )

Коментар

Колеги благодаря за мненията ви.Мисля първо да сменя горивния филтър и ако не се оправи да поразглобя да изчистя и цедката на помпата.Не ми се иска да пипам помпата, защото не знам дали ще си я сглобя ама нямам избор...
        НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Валентино_88 написа:
          Колеги благодаря за мненията ви.Мисля първо да сменя горивния филтър и ако не се оправи да поразглобя да изчистя и цедката на помпата.Не ми се иска да пипам помпата, защото не знам дали ще си я сглобя ама нямам избор...
          За коя помпа говориш? Ако имаш предвид ГНП-то,то със сигурност няма да се справиш,а и нямаш работа да се занимаваш с нея .Проблемата е другаде въпреки че в ГНП-ти има вградена и гориводоставна помпа.Един жокер!В момент на забиване погледни какво е състоянието на "крушата".Ако е смачкана,вади и чисти сондата в резервоара.

Коментар

Нека изчакаме колегата да отработи повредата и тогава ще приказваме??????????!!!Пожелавам безаварийна година на всички.

Коментар

Колеги тея дни много работа, много дежурства и нямам никво време за колата ама утре ще сменя филтъра и ще почистя цедката на сондата та да видим кой ще излезе прав :D :P Поздрави

Коментар

На място от празен ход и изключена скорост, натисни педала за газта до долу. Отчети и пиши колко са максималните обороти.
                Fiat Marea TD100

Коментар

Вдига си максималните обороти.Стрелката отива до червеното!!!

Коментар

Проблема е решен :D .Лампата светеше от повредения датчик за спирачната течност, а забиването на предницата е резултат от големите майстори които ми сменяха миналия път горивния филтър. Бяха оставили без скобички маркуча който е от филтъра до помпата и следователно от там изглежда е вземало въздух. Сега колата върви без проблем :D

Коментар

kapacitet написа:
                      Нека изчакаме колегата да отработи повредата и тогава ще приказваме??????????!!!Пожелавам безаварийна година на всички.
                      Проблема на колегата явно е решен и без катализатора!

Коментар

Навеждам глава смирено,важното е че проблема е отстранен?!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

kapacitet написа:
                          Навеждам глава смирено,важното е че проблема е отстранен?!!!!!!!!!!!!!!!
                          Нищо лично пич,просто този път интуицията ти изневери.На мен ми се слчва също,все пак и аз съм човек.Мисля че наскоро се бях извинил на човек от форума за това че спорех с него и накрая се оказах в грешка.Така че горе главатаи пак на бойното поле.Проблемите са там.Поздрави!!!

Коментар

поздрави и на тебе братле и на всички пичове и мадами , фиатманиаци!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                            X