Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител: буксуване/плъзгане, малко теория.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Хайде да видим сега маховика ли е проблем или калпавото Валео, заляло пазара ! Ще чакам с нетърпение след 300-400км градско да споделиш за вибрации след като я мапнем пак
    От сега мога да ти кажа, че не е от маховика!

Коментар

Не става дума дали е нов, мисълта ми е вибрациите дали идват от невъзможността да реагират пружините му или от приплъзване на феродовия диск,Абе нека да изчакаме да не гадаем.Зарейда с нафта и почвай да обикаляш утре Филибето
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Не става дума дали е нов, мисълта ми е вибрациите дали идват от невъзможността да реагират пружините му или от приплъзване на феродовия диск,Абе нека да изчакаме да не гадаем.Зарейда с нафта и почвай да обикаляш утре Филибето
        Колега Емо, няколко пъти ти казах, че има още една чипосана Мареа с нов маховик и нов съединител. Тя е на двойно повече километри и проблеми с тресене и приплъзване няма. Ако си спомняш, в Стара Загора ти демонстрирах как нямам никакви вибрации и буксуване в целия оборотен диапазон преди време, когато още имаше Браво. Аз започнах с вибрации на 5-та на път за Италфест 2009 и от тогава лека полека нещата се влошават като стигнах до приплъзване.

Коментар

Докато не е я покарам/повозя - не го вярвам.Но когато се убедя, на черното бяло не казвам
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оказа се, че съединител LuK за JTD105 не съществува или поне не в България. От кутията на LuK излиза чисто и просто Valeo. Честито на печелившите! В крайна сметка съм с Fiat By Valeo отново. Дано този път изкара повече от 25 000 км инак ще продам колата.

Коментар

Airfan написа:
              Оказа се, че съединител LuK за JTD105 не съществува или поне не в България. От кутията на LuK излиза чисто и просто Valeo. Честито на печелившите! В крайна сметка съм с Fiat By Valeo отново. Дано този път изкара повече от 25 000 км инак ще продам колата.
              Интересно. Ще кажеш ли за колко го взе и от къде, ако искаш разбира се? Интересно ми е също и този, който аз ти предлагах дали и той е такъв LUK, но едва ли има как да го проверя.И честито, и дано да изкара повече новия.
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                Airfan написа:
                Интересно. Ще кажеш ли за колко го взе и от къде, ако искаш разбира се? Интересно ми е също и този, който аз ти предлагах дали и той е такъв LUK, но едва ли има как да го проверя.И честито, и дано да изкара повече новия.
                Рикамбито го взех от Александър Ауто за 220 лв. Люк-а с много отстъпки на 340 от София някъде, но го върнах, тъй като отвътре излезна абсолютно същото каквото има и в рикамби кутията, само има по един хартиен стикер Германия, но иначе щампи, надписи и номера са на Валео. Естествено, не съм луд да дам 120 лв отгоре за една и съща част, при положение, че са 100% еднакви.

Коментар

А защо не провери при Сакс как стоят нещата.

Коментар

chaveto написа:
                    А защо не провери при Сакс как стоят нещата.
                    Как да проверя като няма никъде и не се предвижда да внесат, казаха от Sachs.

Коментар

Ето да видите и оригинален уж LuK.
                      Прикачени файлове

Коментар

Забелязах, че mitaka_71 също предлага LUK и Valeo. С него нещо коментирал ли си за съдържанието на кутиите?

Коментар

ogi28b написа:
                          Забелязах, че mitaka_71 също предлага LUK и Valeo. С него нещо коментирал ли си за съдържанието на кутиите?
                          Не съм. Силно се надявам ако му се намира LuK за моята кола да го отвори, да снима и да покаже какво има вътре. Склонен съм да сменя скоро отново съединител с неговия този път, само и само да не съм с Валео.

Коментар

Най-лошото е ,че за този модел не се предлага АР.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не съм сигурен за АP дали ще е по - добре. Имам MAREA 1.9 TD100 и преди 35 000 км смених съединителя с комплект AP. В момента положението е трагично. Не знам вече какъв и от къде да купя. Успех!
                              FIAT MAREA 1.9 TD 100 HLX

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 ЦЪК
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X