Airfan, какъв друг избор от марка освен Валео има за твоя мотор ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител: буксуване/плъзгане, малко теория.....
Collapse
X
-
tomsan написа:Airfan, какъв друг избор от марка освен Валео има за твоя мотор ?
Коментар
-
Airfan написа:Моя съединител плъзга вече, а е едва на 25 000 км. В близките седмици ще го сменям с друг и повече Валео в моя кола дори и чистачки няма да сложа.Срещат се случаи, и на по 5-6000км. А като плъзга, тресе ли? Други признаци? Миризма на феродо в купето?
Airfan написа:Като Закс и АП няма в цял Пловдив, а Люк намерих на 2 места с триста мъки. Навсякъде повтарят само Валео та Валео.
Коментар
-
nikolce написа:Airfan написа:Моя съединител плъзга вече, а е едва на 25 000 км. В близките седмици ще го сменям с друг и повече Валео в моя кола дори и чистачки няма да сложа.Срещат се случаи, и на по 5-6000км. А като плъзга, тресе ли? Други признаци? Миризма на феродо в купето?
Airfan написа:Като Закс и АП няма в цял Пловдив, а Люк намерих на 2 места с триста мъки. Навсякъде повтарят само Валео та Валео.
Коментар
-
Airfan написа:Иначе ако имаш възможност да провериш дали има комплекти на Лук/Люк или Закс някъде в София би ми било полезно. Само ако не те затруднява, разбира се!
Коментар
-
nikolce написа:Airfan написа:Иначе ако имаш възможност да провериш дали има комплекти на Лук/Люк или Закс някъде в София би ми било полезно. Само ако не те затруднява, разбира се!
Коментар
-
Airfan написа:Моя съединител плъзга вече, а е едва на 25 000 км. В близките седмици ще го сменям с друг и повече Валео в моя кола дори и чистачки няма да сложа..Защото аз се излъгах да си взема от неговия магазин прехален в Ямбол (чак там отидох на крака да се консултирам очи в очи с него,защото му вярвах) тъй като тук в Бургас явно малко ми бяха другите магазини и другите марки съединители са е.а и бунака прост
.Думите му бяха цитирам дословно:Жоре аз внасям само евтини и качествени части "Fiat by Valeo"за първоначално вграждане.И не забравяй,ако стане нещо със съединителя парите се печелят не те са най-важното в тоз живот.Платих му го съединителя,но взе да става много твърд педала и да буксува яко и го смених със Закс и засега нямам ядове макар и моята да е мапната. п.п Колеги от София преди някъде около месец получих лично съобщение един вид заплаха явно от нахъсан продавач,който е на процент от на ИцитУ магазина в столицата.То гласеше да не пиша във форума колко ментак били неговите части,защото на консултанта щяла драстично да му падне заплатата и нямало да има оборот,ако частите не се сменяли толкова често.Такава наглост никога не съм срещал в живота си.Потресен съм просто от всичко,но ще го преглътна и този път,защото парите се печелят много лесно от такива хора за сметка на други.
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Airfan написа:Моя съединител плъзга вече, а е едва на 25 000 км. В близките седмици ще го сменям с друг и повече Валео в моя кола дори и чистачки няма да сложа..Защото аз се излъгах да си взема от неговия магазин прехален в Ямбол (чак там отидох на крака да се консултирам очи в очи с него,защото му вярвах) тъй като тук в Бургас явно малко ми бяха другите магазини и другите марки съединители са е.а и бунака прост
.Думите му бяха цитирам дословно:Жоре аз внасям само евтини и качествени части "Fiat by Valeo"за първоначално вграждане.И не забравяй,ако стане нещо със съединителя парите се печелят не те са най-важното в тоз живот.Платих му го съединителя,но взе да става много твърд педала и да буксува яко и го смених със Закс и засега нямам ядове макар и моята да е мапната...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар