Нещо се уплашиха майсторите и утре през деня ще сложат новия регулатор.ПП: Колегата JTD ни снабди с регулатор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с гориво нагнетателна помпа Браво JTD105
Collapse
X
-
maskarata написа:Всичко са разкачили някакви скоби са счупили, абе луда работа. Утре на светло и топло ша го сложат. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:maskarata написа:Всичко са разкачили някакви скоби са счупили, абе луда работа. Утре на светло и топло ша го сложат. :DФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
J T D написа:maskarata написа:Стария регулатор е изваден и са го тествали по някакъв начин, установено е че не работи. А "майстори" са си те самите.
Коментар
-
Хайде колега дай инфо че имам абсолютно същия проблем.И аз смених регулатора с 2 ра ръка оправи се колата за 20 дни и пак се същото стана майстора каза че причината е в не савпадащият номер на регулатора с моя явно има значение, незнам с този дет го взех не иска да запали вече или много трудно с 1 мин вартене сложих стария и пали веднага и си кара само гасне на пълна газ над 3 600 оборота...опа пак почна да гасне и на празен ход.Колегата Аирфан мисли че е помпа и направо се чуда помпа с регулатор или само регулатор да взема нов .......надявам се не е против правилата да пиша тук понеже се отнася за същия проблем.Kaрам разумно...от време на време.
Коментар
-
ninjata написа:Хайде колега дай инфо че имам абсолютно същия проблем.И аз смених регулатора с 2 ра ръка оправи се колата за 20 дни и пак се същото стана майстора каза че причината е в не савпадащият номер на регулатора с моя явно има значение, незнам с този дет го взех не иска да запали вече или много трудно с 1 мин вартене сложих стария и пали веднага и си кара само гасне на пълна газ над 3 600 оборота...опа пак почна да гасне и на празен ход.Колегата Аирфан мисли че е помпа и направо се чуда помпа с регулатор или само регулатор да взема нов .......надявам се не е против правилата да пиша тук понеже се отнася за същия проблем.
Коментар
-
Аз не мога да разбера ако е помпата вдигали прекалено високо налягане за да гасне.....нали все пак тя е за високо налягане би трябвало този регулатор да си варши работата или тя влиза в някакви много високи стоиности и го прецаква.На диагностика показваше на празните обороти стоиности от 290 до 304 но ги менеше ...триабва ли да задаржа налиагането на 1 позиция,примерно 300 бара и дали именно този регулатор определя баровете.Чакам специалистите да кажат,,Kaрам разумно...от време на време.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар