Значи проблема е следния,а може и да са няколко.Като запаля двигателя работи в норма 950/1000об. и като позагрее се качват на 1100.И колата не върви както трябва.Обаче понякога както си карам колата някак си се оправя от самосебе си,изхварля една каделя дим и се изтрелва за кратко време и пак става мудна и не й достига мощност.Ще съм благодарен ако ме открехнете малко за какво може да става дума.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТД100 няма мощност
Collapse
X
-
Re: ТД100 няма мощност
kal0yanch40 написа:Значи проблема е следния,а може и да са няколко.Като запаля двигателя работи в норма 950/1000об. и като позагрее се качват на 1100.И колата не върви както трябва.Обаче понякога както си карам колата някак си се оправя от самосебе си,изхварля една каделя дим и се изтрелва за кратко време и пак става мудна и не й достига мощност.Ще съм благодарен ако ме открехнете малко за какво може да става дума.
Коментар
-
Колега , все едо описваш моя проблем. Само дето не ми се повишават оборотите като загрее.Колата като цяло не върви , освен когато тя си пожелае. И така съм от две години.А какво ли не съм правил по нея . И авансатора сменях и помпата сваляха и резервоара отварахи диагностика по време на движене правиха , не откриха проблем , само дето колата не върви.Та дано успееш да оправиш твоята и споделиш какво и е било , защото все още ме човърка да разбера какво и е .И колеги като видите Марея комби ТД100 да се влачи по пътя да знаете , че това съм аз.Marea TD100
Коментар
-
KPP написа:Колега , все едо описваш моя проблем. Само дето не ми се повишават оборотите като загрее.Колата като цяло не върви , освен когато тя си пожелае. И така съм от две години.А какво ли не съм правил по нея . И авансатора сменях и помпата сваляха и резервоара отварахи диагностика по време на движене правиха , не откриха проблем , само дето колата не върви.Та дано успееш да оправиш твоята и споделиш какво и е било , защото все още ме човърка да разбера какво и е .И колеги като видите Марея комби ТД100 да се влачи по пътя да знаете , че това съм аз.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар