И моята мареа е ELX ,но е с 4 възд.възгл. 4 ел стъкала.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова мареа
Collapse
X
-
biker_81 написа:Sev написа:ELX без въздушна възглавница...нещо не е като хоратаили е сменен волана
Коментар
-
ogi28b написа:ntodorov написа:И аз съм объркан от оборудването на моята кола. Много хора се учудват на моето " асорти". Имам радиокасетофон, ел стъкла, на предни и задни врати, с централно управление от моята( шофьорската ) врата, ел. огледала, 1 въздушна на волана ( друга нямам ), климатроник, механично регулиращи седалки и...заводски подлакътник с барче между мен и пасажера на първата седалка. Е какво е това чудо. Хем ЕЛХ, хем не е.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Компресора се намира надолу и наляво от десния фар на колата. Радиаторите за климатика са 2 - един в купето, и един в двигателния отсек. Предполагам че питаш за външния - намира се пред водния радиатор, вижда се като погледнеш през решетката на капака. Разгледай хубаво и ще видиш два отделни радиатора. Задния е водния, предния - климатичния.
Коментар
-
ogi28b написа:Компресора се намира надолу и наляво от десния фар на колата. Радиаторите за климатика са 2 - един в купето, и един в двигателния отсек. Предполагам че питаш за външния - намира се пред водния радиатор, вижда се като погледнеш през решетката на капака. Разгледай хубаво и ще видиш два отделни радиатора. Задния е водния, предния - климатичния.Fiat Marea ELX 1.9 TD-100 kombi
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар