Здравейте приятели!Вчера се сдобих с мареа ТД-100 някой може ли да направи проверка по вин, че от десетките сайтове един не бачка, вероятно няма работещ сайт това е вина:ZFA18500000085666
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова мареа
Collapse
X
-
ELX излиза, а за оборудването:http://forum.fiat-bg.org/search.php?mode=results+ELXF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ако си я взимал на старо,първия собственик ги е отказал да падне цената на колата може би.Знам че СХ има ел.стакла само на предните врати и е само с радио-касетофон и 1 АРБег на волана,а ЕЛХ ел.стакла на всички врати ел огледала,поне 2 АРбег-а,СД,климатик.Ако не се бъркам това е по главнотоFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Знам че СХ има ел.стакла само на предните врати и е само с радио-касетофон и 1 АРБег на воланаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Airfan написа:Stefanaki написа:kal0yanch40 написа:Знам че СХ има ел.стакла само на предните врати и е само с радио-касетофон и 1 АРБег на воланаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
И аз съм объркан от оборудването на моята кола. Много хора се учудват на моето " асорти". Имам радиокасетофон, ел стъкла, на предни и задни врати, с централно управление от моята( шофьорската ) врата, ел. огледала, 1 въздушна на волана ( друга нямам ), климатроник, механично регулиращи седалки и...заводски подлакътник с барче между мен и пасажера на първата седалка. Е какво е това чудо. Хем ЕЛХ, хем не е.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:И аз съм объркан от оборудването на моята кола. Много хора се учудват на моето " асорти". Имам радиокасетофон, ел стъкла, на предни и задни врати, с централно управление от моята( шофьорската ) врата, ел. огледала, 1 въздушна на волана ( друга нямам ), климатроник, механично регулиращи седалки и...заводски подлакътник с барче между мен и пасажера на първата седалка. Е какво е това чудо. Хем ЕЛХ, хем не е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар