Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нафтова помпа на фиат мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нафтова помпа на фиат мареа

хора моля помогнете.имам мареа TD100.беше с помпа лукас но пушеше черно и купих друга от JTD марка БОШ.обаче стана друга работа колата летеше много със старата помпа а сега със зор вдигав 140.дали трябва да се регулира или да сложа пак лукас

Това с помпите не знам как може да стане na TD да поставиш от JTD
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

A и темата е за раздел дизели !!!
      Fiat Marea TD100

Коментар

големи смешки разправяш, я покажи как си разменил местата че нещо не вдявам

Коментар

Re: нафтова помпа на фиат мареа

chokolino77 написа:
          хора моля помогнете.имам мареа TD100.беше с помпа лукас но пушеше черно и купих друга от JTD марка БОШ.обаче стана друга работа колата летеше много със старата помпа а сега със зор вдигав 140.дали трябва да се регулира или да сложа пак лукас
          На фона на подтискащото дъждовно време се развеселих и смях от сърце.Колега сигурен съм че не си извършил ти смяната на двете помпи.Ако беше ти то със сигурност щеше да знаеш разликата между двете помпи и това че тази за която говориш няма как да се монтира(по-точно няма да ти върши работа)защото не е разпределителна.Най вероятно са ти монтирали някаква помпа Бош която е разпределителна.Колата ти със сигурност е станала по-шумна и по-лакома.На старата ти помпа и е трябвало само една прецизна центровка.За съжаление тук търсите помощ чак като скапете нещо. Поздрави!!!

Коментар

Сигурно иска да каже че е сложил помпа Бош от ТД75. И така да е, е сбъркал.
            Fiat Marea TD100

Коментар

колеги и моята припушва черно но нея бутам че дане се скапе нещо. иначе си пали от раз дори и в най стидените дни паля без проблем. само припушва но нз от каде може дае причината. и да спомена че като е студена се чува едно чукане но като позагрее отихва малко.
              темпра 1,9тд

Коментар

Working...
              X