И аз не виждам проблем, ако се направи по описания начин. Тайната на това лепило е в изчакване да засъхне преди да се слепят частите. Иначе момата бая е хойкала през тия две години
... Тайната на това лепило е в изчакване да засъхне преди да се слепят частите...)
Да, на тубичката си пишеше колко време да се изчака преди слепването на двете части ... Мен ме изкефи как майстора беше отцепил мястото дето е обмазвал с лепилото за стъкла ... беше станало още по-здраво, добре защитено, но и красиво ... Удоволствие е да видиш мераклийски сършена работа, а и простичко/разбираемо е обяснил защо го прави така ...
Абе и аз го лепих тоя въздуховод, но при по-сериозно смачкване на газта - въздуховода и той се "смачква". Накрая за 30 кинта с доставката - сложих новия. Ама мойто беше така сцепено, че трябваше и да се армира яко...
С такива наглед безобидни неща не бива да се рискува.P.S: Очаквах като го сменя да има някаква сериозна разлика във вървежа, но май не забелязах такава
Колегата, Airfan е дал линк към въздуховода на Мареа JTD 105 като гледам с цена 28лв. http://www.axm-auto.com/index2.php?b...show=1Защо като гледам за Bravo JTD 105 същия оригинален номер е с цена 56лв. Като гледам въздуховода е един и същ или греша?
I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......
Коментар