Можеш ли да покажеш това решение със снимки къде как и каво точно е захванато ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Планка на картера и повдигане на Фиат-а
Collapse
X
-
Може да се покаже, но трябва да си взема колата от ремонт на ГНП-то и тогава на канала ще я снимам. Най- общо цялата работа се състой в следното: 1. Прави се правоъгълна рамка от профил 1,5х1,5см. или 2х2см. с 2 напречно разположени парченца профил, на който се захваща цолагата/по късата страна/. 2. Стойката отпред се захваща на гредата,която служи за закрепване на бронята със заварки/там мисля, че имаше места, където се закача оригиналната кора под двигателя/3. Отзад мисля , че ги захванаха някъде около носачите,но това мисля че на снимката ще се види по добре.4. Прави се леко извиване на цолагата за да хване извивката на двигатела в предния край, пробива се отвор за пробката/служи и за оттичане/.Ами това е накратко, лесно става и вече 3-та година си браня картера от камъни дупки и тем подобни неприятности.ФИАТ МАРЕА 1,9ТД
Коментар
-
kamen sholev написа:Ако сметнете, че идеята е добре направете темата важна. Със сигурност много колеги ще си спестят главоболия и разходи за картери.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар