Здравейте. Преди време ВИ бях казвал, че след един ремонт не бяха затегнали маркучлетата и течеше нафта върху двигателя, като се усещаше миризма в купето и при загрята кола се виждаше как от капака излиза нещо като пара. Днес отворих капака и видях, че отново има петна явно от нафта и то най-вече върху пластмасовия капак и около капачката на маслото /но не е масло според мен/. Колата е Фиат Пунто 2001 1.9 D MK2. На пластмасовия капак на двигателя по средата има едно подобно на свещ, от което излизат може би 4,5 маркучлета - там долу се е понасъбрала някаква течност, отделно по пластамасата личат стичания има големи петна. От време на време се усеща лека миризма в купето. Току що оставих фаровете на режим Изпращане до вкъщи и установих отново наличие на изпарения, излизащи от двигателя. Виждат се само вечер, при включтени светлини. Бихте ли ме посъветвали какво да направя? Предстои ми дълъг път и не знам дали това не е опасно? Ще се радвам да ме посъветвате как да отстраня този проблем или ако е нужен ремонт то каква стойност би бил той и на какво се дължат тези течове. Благодаря Ви изключително много за помоща, която оказвате.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново теч на нафта по двигателя....
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар