Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за ТД 100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за ТД 100

като запаля почва да тече нафта олива ми картера . Не ми оказва влиание на карането.като загрее спира да тече . не се вижда от каде прикапва

Тече ти от авансатора. Един клапан отгоре на помпата. Потърси из форума. Има много писано.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Я, първо виж от къде тече
      Marea TD100

Коментар

Може да тече от много места. Маркучи за обратна нафта, авансатор, уплътнители на помпа тръби на дюзи и още. Колега защо ни караш да гадаем, като сам можеш да определи (локализираш) теча. Забърши мотора или го измий ако толкова ти е трудно, запали и виж по дяволите откъде капе. Толкова е просто. Ако не разбираш и от това как да го направиш и после отстраниш, то и да ти обясним, каква полза ще има за теб. Потърси сервиз или някой запознат колега за оглед, след като не си в състояние да определиш и един теч.
        Fiat Marea TD100

Коментар

Re: Помощ за ТД 100

sunny03 написа:
          като запаля почва да тече нафта олива ми картера . Не ми оказва влиание на карането.като загрее спира да тече . не се вижда от каде прикапва
          колега тече ти авансатора ако не си го поправил ще ти кажа къде само драсни на лични че не ми се рови често тук
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

td 100

Може да тече и от клапана който гаси двигателя.

Коментар

Абсолютно от всякъде може да тече!Оправя се като се подмени всичко,иначе ставаш спестовна касичка на някой.

Коментар

Working...
              X