Aз лично трудно ще се върна на бензинова кола след, като си купих JTD. Карам отвреме на време и DTi на Опел, но е мудничка за в града и харчи около 9 литра градско и 6 извънградско. С JTD особено лятото извънградското ми е около 4,6, а градското не повече от 7 л/100 с климатика. Моите наблюдения обаче са, че в момента Пунто ЖТД се продава на по-висока цена от Брава/о, че дори и Марея. Това са ми набл/денията от Бургаските автокъщи де. Може би търсенето е по-голямо, заради по-ниския данък и компактността на колата - не знам. Аз имах "късмета" да купя Брава с ЖТД 100 и да плащам по-ниския данък, но мой познат вече 3 - ти месец не може да попадне на такава
Иначе визията на Пунто МК2 много ме кефи, а едно ЖТД в него си му приляга повече от доволно, а 80-те коня го правят осичка. Имам приятел в сервиза на ФИАТ - твърди, че окачването им е "желязно"въпреки тежкия мотор ( явно конструкторите са разчели нещата). За Пунто-то на Килер-чо 1.2 -бензин: Момчето преди две години ми беше казвало, че е попаднал в огромен трап и е направил с главата си повече поражения по тавана отколкото Пунто-то му (МК2) по окачването.

Коментар