Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat marea 1.9 jtd, Vw passat 1.9 tdi или opel astra 1.7 tdi
Collapse
X
-
Reptile написа:Stefan Hadjov написа:gantcho написа:Казва се наследник хем на Темпра, хем на Крома - само че за Кромата това не важи много, защото тя беше по-висок клас. Категорично. В продължение на десетина години нишата на старата Крома беше празна във Фиат.
Коментар
-
gantcho написа:Ето истината: Marea e в сегмент Small family car, едно ниво над Браво/Брава. И цял сегмент под Крома. Тя е еквивалент на Астра Комби и е под нивото на Пасат. В тази тема няма да добавя нищо повече.
Коментар
-
Мареятa предлага най-доброто съотношение цена/качество. По-евтина е за ремонти от Пасата (за Астрата не знам). Двигателя и е доста здрав и проверен, като почти с нищо не отстъпва на 1.9 ТДИ 110 на Пасата (разхода е сходен, а вървежа е малко по-слаб).Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
kosta84bg написа:Мареятa предлага най-доброто съотношение цена/качество. По-евтина е за ремонти от Пасата (за Астрата не знам). Двигателя и е доста здрав и проверен, като почти с нищо не отстъпва на 1.9 ТДИ 110 на Пасата (разхода е сходен, а вървежа е малко по-слаб).
Коментар
-
Разхода сравнявам с 1.9 JTD. На ТД 100 е с 0.7-1 л. отгоре. Чак луд да ме направи не знам, карал съм ауди А3 такова. Върви повече, но не е кой знае колко. Избора между трези коли опира според мен главно до пари, защото пасата си е доста по-скъп.Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
kosta84bg написа:Разхода сравнявам с 1.9 JTD. На ТД 100 е с 0.7-1 л. отгоре. Чак луд да ме направи не знам, карал съм ауди А3 такова. Върви повече, но не е кой знае колко. Избора между трези коли опира според мен главно до пари, защото пасата си е доста по-скъп.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Още ли не си разбрал,че тази класация е меко казано некоректна.В интервала 1996 г-2003 г Фиат няма представител в Large family gar и тогава Мареа достойно присъства в този клас,независимо с цената на някои дребни компромиси.И е достатъчно large за да е в по висок клас.От където и да го погледнеш е така,независимо на каква база е изграден като автомобил.В стремежа си да изгради по висок клас кола с възможно най малко средства,Фиат е използвал като база за конструктивно изграждане много от Браво,но в никакъв случай не са направили кола от същия клас на Браво.Между другото този конструктивен похват е много добър и лично аз го приветствам и резултата който са постигнали е също добър.Де да можеха всички производители на коли да направят по висок клас кола,базирайки се на по нисък.Примера е похвален.Огромно предимство при производство в завода и подръжка в експлоатация.Мареа е в следващия по висок клас от този на Браво.И понеже Браво е в класа на Голф,всички знаеме кой е следващия по висок клас.Няма да ти подсказвам,сети се сам.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:kosta84bg написа:Мареятa предлага най-доброто съотношение цена/качество. По-евтина е за ремонти от Пасата (за Астрата не знам). Двигателя и е доста здрав и проверен, като почти с нищо не отстъпва на 1.9 ТДИ 110 на Пасата (разхода е сходен, а вървежа е малко по-слаб).A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:kosta84bg написа:Мареятa предлага най-доброто съотношение цена/качество. По-евтина е за ремонти от Пасата (за Астрата не знам). Двигателя и е доста здрав и проверен, като почти с нищо не отстъпва на 1.9 ТДИ 110 на Пасата (разхода е сходен, а вървежа е малко по-слаб).
Коментар
-
Koгато няма какво да кажеш,поради изчерпване на познанияти ти по даден въпрос, на въоръжение впрягаш винаги два похвата:почваш да си служиш с епитети и обиди или мамираш грешки в правописа и правоговора.Известен Ганчовски похват.Когато констатирам че си стигнал до това ниво при даден спор, смятам че повече не е необходимо да ти се обръща внимание,защото очевидно няма какво да кажеш.
Коментар
-
Re: Здравеите
Lyub4eto написа:Колеги интересувам се,някаде по форума четях че мареата има допълнителни свещи на въздуховода. ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар