[/quote]Фиатовия мотор който ползва Опел е 1,3 mJET и не се слага на никаква Астра. Опел ползва и 1.9 mJET и се слага на Астра,Вектра,Зафира,Сигнум....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat marea 1.9 jtd, Vw passat 1.9 tdi или opel astra 1.7 tdi
Collapse
X
-
TIP написа:Stefan Hadjov написа:В кой клас е една кола не се определя по размера на базата и колеята на осите,а по габаритите и обема на двигателите и обема на багажника. Мареа,Вектра,Пасат-дължина 4500 мм;Обем на багажника около 500мл .На Браво/а всичко е по малко.И колеите са различниот тези на Браво.На Мареа се слага двигател 2,4 ЖТД ,на Браво не .Това веднага извежда Мареата в по-висок клас.Ако не си съгласен постави я тогава в класа на Пунто.
Коментар
-
Фиатовия мотор който ползва Опел е 1,3 mJET и не се слага на никаква Астра. Опел ползва и 1.9 mJET и се слага на Астра,Вектра,Зафира,Сигнум....[/quote]Да,така е но се слагат на Астра -H и то след 2005 год.До сега говорихме за Астра -G във връзка с двигателя на Исузо,който се слага от 2000 год.
Коментар
-
gantcho написа:TIP написа:Stefan Hadjov написа:В кой клас е една кола не се определя по размера на базата и колеята на осите,а по габаритите и обема на двигателите и обема на багажника. Мареа,Вектра,Пасат-дължина 2500 мм;Обем на багажника около 500мл .На Браво/а всичко е по малко.И колеите са различниот тези на Браво.На Мареа се слага двигател 2,4 ЖТД ,на Браво не .Това веднага извежда Мареата в по-висок клас.Ако не си съгласен постави я тогава в класа на Пунто.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:...Нищо не ти е ясно на тебе.Новата Крома се роди след като погребаха Мареа и сле две години панахиди.Кромата запълни липсата на класа на Мареа.Но за тебе щом ти го казваш значи не е така.Къде си видял на Браво/а да слагат двигател 2,4 ЖТД.Слага се само на по високия клас.Тези академични класации дето се просвещаваш от уикипедия нямат общо с търговските и технически класификации на колите.Браво и Мареа били в един клас,недей ще ти се смеят и малките деца.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:...Нищо не ти е ясно на тебе.Новата Крома се роди след като погребаха Мареа и сле две години панахиди.Кромата запълни липсата на класа на Мареа.Но за тебе щом ти го казваш значи не е така.Къде си видял на Браво/а да слагат двигател 2,4 ЖТД.Слага се само на по високия клас.Тези академични класации дето се просвещаваш от уикипедия нямат общо с търговските и технически класификации на колите.Браво и Мареа били в един клас,недей ще ти се смеят и малките деца.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Такава мешаница ти е в мозъка,и толкова много не са ти ясни нещата в техниката че непрекъснато ръсиш карашлъци.Защо се забъркваш в спорове по теми за които си на светлинни години от истината.Това че един модел кола е базирана на друга,това не в прави от същия клас на другата.Но явно за тебе е така.Чети си уикипедията,но това не ти е достатъчно.До там ли си стигнал в изучаване на автомобилите.Има и други източници за знания.На следващия етап се захвани с тях.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:Такава мешаница ти е в мозъка,и толкова много не са ти ясни нещата в техниката че непрекъснато ръсиш карашлъци.Защо се забъркваш в спорове по теми за които си на светлинни години от истината.Това че един модел кола е базирана на друга,това не в прави от същия клас на другата.Но явно за тебе е така.Чети си уикипедията,но това не ти е достатъчно.До там ли си стигнал в изучаване на автомобилите.Има и други източници за знания.На следващия етап се захвани с тях.
Коментар
-
Airfan написа:Добре де, Алфа 156 спорт вагон от кой клас е? Монтира им се 2.4 литров агрегат, обаче багажника е скромните 300 л, колкото е на Брава.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Това въобще не трябва да те очудва.Ако си следил редовно постовете ми в този форум, те 95 % се различават значително от исказаните от други,особено подобни на теб.Но това въобще не ме притеснява или да е повод да си променя мнението.Точно обратното,самочувствието ми се повдига особено като чета постове подобни на твоите.БРАВО е в един КЛАС с МАРЕА.Продължавай да го твърдиш.Това е достатъчно.И продължавай с уикипедия.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:Това въобще не трябва да те очудва.Ако си следил редовно постовете ми в този форум, те 95 % се различават значително от исказаните от други,особено подобни на теб.Но това въобще не ме притеснява или да е повод да си променя мнението.Точно обратното,самочувствието ми се повдига особено като чета постове подобни на твоите.БРАВО е в един КЛАС с МАРЕА.Продължавай да го твърдиш.Това е достатъчно.И продължавай с уикипедия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар