Здравейте колеги, вчера колата ми фиат браво 1.9 тд беше в сервиза за пребоядисване на броня и ми се обадиха и ми казаха, че след като са я запалили се е скъсал ангренажния ремък ( а той е на 45000 хил километра ) отидох и им дадох нов с надеждата да не е скапал нещо в двигатела.Днес ми се обадиха и ми казаха че неможе да я запалят, явно е от буталата.Та идеята ми е как така може ли само при палене да се скъса ремъка, може ли ако не е в движжение като се скъса ремъка да счъпе и двигателя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някоя идея за скъсан ангренажен ремък :(
Collapse
X
-
Re: някоя идея за скъсан ангренажен ремък
coko_boko написа:Здравейте колеги, вчера колата ми фиат браво 1.9 тд беше в сервиза за пребоядисване на броня и ми се обадиха и ми казаха, че след като са я запалили се е скъсал ангренажния ремък ( а той е на 45000 хил километра ) отидох и им дадох нов с надеждата да не е скапал нещо в двигатела.Днес ми се обадиха и ми казаха че неможе да я запалят, явно е от буталата.Та идеята ми е как така може ли само при палене да се скъса ремъка, може ли ако не е в движжение като се скъса ремъка да счъпе и двигателя?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
момчета ето го и резултата : три изкривени клапана от които 2 всмукателни и 1 изпускателен = на 30 лв ; сега ги поръчахме , остава да поръчаме гарнитурата и ролката на коляновия вал на ангренажния ремък .... дано се размина с малко че е мн кофти да даваш парички които не са в бюджета тикаквото е били,то е и сега,и каквото пак ще бъде вече е било...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар