Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За качеството на Валео

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aз пък предпочитам да си поставя на колата "Лук" или "Закс"-Germany съединител,нищо че не е оргинален,отколкотo "Валео" произведен в Турция или Китай който ще се води оргинален.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
      Aз пък предпочитам да си поставя на колата "Лук" или "Закс"-Germany съединител,нищо че не е оргинален,отколкотo "Валео" произведен в Турция или Китай който ще се води оргинален.
      Да и ако всички съединители им се произвеждаха в Германия, въобще нямаше да са толкова разпространени За справка просто проучи заводите на Schaeffler къде са повече като бройка А и тези със евентуална щампа Мade in Germany както искаш, всичко се произвежда в държави с евтина работна ръка, след това целите детайли идват на територия от ЕС и се до сглобяват (примерно се поставят в опаковката им) Слага се лого на ЕС и вече няма проблем с мита и всякакви други ставки.Всичко е бизнес
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
        Stefan Hadjov написа:
        Да и ако всички съединители им се произвеждаха в Германия, въобще нямаше да са толкова разпространени За справка просто проучи заводите на Schaeffler къде са повече като бройка А и тези със евентуална щампа Мade in Germany както искаш, всичко се произвежда в държави с евтина работна ръка, след това целите детайли идват на територия от ЕС и се до сглобяват (примерно се поставят в опаковката им) Слага се лого на ЕС и вече няма проблем с мита и всякакви други ставки.Всичко е бизнес
        Да,добре да кажеме че е така както обясняваш и може би в някои случаи да е точно така.Винаги съм си задавал въпроса защо като едно нещо е произведено в Турция или Китай са толкова срамежливи и не си поставят надписа както е прието от край време да си пишат на него Made in.......,а го замотват като Made by.....или ЕС или направо се срамуват да пишат къде е произведено и трябва да се гадае по какви ли не начини.Аз не смятам че е все едно дали едно нещо е произведено в Гемания или Турция.Ако у нас започнеме да произвеждаме ,заради най евтината ръка в Европа Мерцедеси под зоркото око на немеца,представяш ли си какво чудо ще слезе от конвейра.Не знам колко ти е богата фантазията.Така че не е все едно къде е направено.

Коментар

Редно е да пише, че е направено от мен за теб. Аз лично съм на мнение, че ако турчина го е правил както се изисква ще е качествено, но ако е решил да влага негова мисъл има много голяма вероятност да го е ос......Не знам каква му е цената на този притиска тел, слагай и карай, няма от какво да се притесняваш :DА и след като въпросната фирма си е заложила името с производство в Турция си мисля, че трябва да има изисквания към качеството.

Коментар

Аз доколкото зная от близък приятел монтьор...."пише ли че е правено в Турция-значи е по добро от правено в Германия" и "пише ли че е правено в Германия а е правено в Турция---да ти го подаряват, не го зимай"

Коментар

Ти защо не си купи турски разпръсквачи."АКО турчина го е направил както тарябва".Как да разбереме дали го е направил както трябва.Аз познавам много неща турски,които не са направени както трябва.Но съм убеден че има и такива както твърдиш.Не купуваш нещо за 5 лв и което се сменя за 5 минути.А стгава въпрос за съединител комплект.Като знам че оргиналното Валео на ЖТД 105 е на ръба на възможностите,как да рискуваш с турско.

Коментар

Pakidanski написа:
                Аз доколкото зная от близък приятел монтьор...."пише ли че е правено в Турция-значи е по добро от правено в Германия" и "пише ли че е правено в Германия а е правено в Турция---да ти го подаряват, не го зимай"
                Я ни светни как ги различаваш да знаеме.Като пише че е правено в Германия,как да разбереме че в действителност е правено в Турция.

Коментар

Предполагам,че всички майсторите си разботят с избрани продавачи (мойте поне така правят)..именно зарад такива проблеми и тея неща там се знаят...кой какво внаса и тн пп. аз веднъж съм си взимал сам частите и се наиграх с двоен ремонт после, така че майстора ми ги поръчва и му ги карат на място.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                    Като знам че оргиналното Валео на ЖТД 105 е на ръба на възможностите,как да рискуваш с турско.
                    Може да се каже, че това породи у мен желанието за тази анкета
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Всеизвестния Смилянски боб, по родните ни пазари, можете ли да познаете чие производство е.... да не ви мъча..китайски е, па се яде и си е все толкова убав ))))пп. слагай съединителя и ако има проблем анкетата ще промени рзултата си след думите ти.

Коментар

Колега @Pakidanski - поста ти е чиста доза СПАМ и не ми помагаш !
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Stefan Hadjov написа:
                          Като знам че оргиналното Валео на ЖТД 105 е на ръба на възможностите,как да рискуваш с турско.
                          Може да се каже, че това породи у мен желанието за тази анкета
                          Това не означава, че турското Валео е на ръба

Коментар

E ти все ще оспориш, все ще се несъгласен, все ще имаш някаква гениална идея, но в случая НИЩО не знаеш
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              E ти все ще оспориш, все ще се несъгласен, все ще имаш някаква гениална идея, но в случая НИЩО не знаеш
                              Напротив, спора не го започвам аз :D гениалните идеи не ги споделям тук а в случая колко знам...................Хайде смени си съединителя и пиши какво е станало. А анализите за качество ги остави на друг колега :D обаче после ако пак тресе не знам какво ще измисли тогава

Коментар

A може ли да не ми ОСИРАШ темата ? А ?Сменял съм, на коя кола не е от значение, видял съм резултата и съм си пуснал тема, в която ти се из...а
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X