Aз пък предпочитам да си поставя на колата "Лук" или "Закс"-Germany съединител,нищо че не е оргинален,отколкотo "Валео" произведен в Турция или Китай който ще се води оргинален.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За качеството на Валео
Collapse
X
-
Stefan Hadjov написа:Aз пък предпочитам да си поставя на колата "Лук" или "Закс"-Germany съединител,нищо че не е оргинален,отколкотo "Валео" произведен в Турция или Китай който ще се води оргинален.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:Aз пък предпочитам да си поставя на колата "Лук" или "Закс"-Germany съединител,нищо че не е оргинален,отколкотo "Валео" произведен в Турция или Китай който ще се води оргинален.
Коментар
-
Редно е да пише, че е направено от мен за теб. Аз лично съм на мнение, че ако турчина го е правил както се изисква ще е качествено, но ако е решил да влага негова мисъл има много голяма вероятност да го е ос......Не знам каква му е цената на този притиска тел, слагай и карай, няма от какво да се притесняваш :DА и след като въпросната фирма си е заложила името с производство в Турция си мисля, че трябва да има изисквания към качеството.
Коментар
-
Ти защо не си купи турски разпръсквачи."АКО турчина го е направил както тарябва".Как да разбереме дали го е направил както трябва.Аз познавам много неща турски,които не са направени както трябва.Но съм убеден че има и такива както твърдиш.Не купуваш нещо за 5 лв и което се сменя за 5 минути.А стгава въпрос за съединител комплект.Като знам че оргиналното Валео на ЖТД 105 е на ръба на възможностите,как да рискуваш с турско.
Коментар
-
Pakidanski написа:Аз доколкото зная от близък приятел монтьор...."пише ли че е правено в Турция-значи е по добро от правено в Германия" и "пише ли че е правено в Германия а е правено в Турция---да ти го подаряват, не го зимай"
Коментар
-
emzo написа:E ти все ще оспориш, все ще се несъгласен, все ще имаш някаква гениална идея, но в случая НИЩО не знаеш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар