Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За качеството на Валео

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За качеството на Валео

Колеги, споделете мнение за съединителите Валео.Само за дизелови автомобили !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Аз съм с махоик и съединител Валео от 10месеца и нямам проблем.Минал съм около 25000км.Колата е чипната.
    '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD105

Коментар

marinsto написа:
      Аз съм с махоик и съединител Валео от 10месеца и нямам проблем.Минал съм около 25000км.Колата е чипната.
      Ти не беше ли със Закс?

Коментар

Оригинален Валео комплект, купен и сменен качествено в Ямбол преди няма 3 месеца - при потегляне вече почва да притриса ...Явно вече Валео не е това което беше ...
        Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

Един междинен въпрос, как различавате турско от не турско Валео ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Аз съм с оригинален FIAT съединител, но вътре беше Валео и имаше щампа - Fiat by Valeo. Не видях никъде надписи или брошури на турски. Гласувах, че съм с нетурско Валео и нямам проблеми, но реално при потегляне в студено време ми притриса едва доловимо.

Коментар

На Хюндая като го сменях на новия пишеше Made in Korea,но за мен това нищо не значи и в Турция може да му сложат тоя надпис,тоест гаранция-франция.

Коментар

бъмп
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Made by Valeo-тюркишFiat by Valeo-orgin......

Коментар

За съжаление, няма да е това начина
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      За съжаление, няма да е това начина
                      Такъв карашлък не бях виждал.

Коментар

Това, че е турско не означава, че е голям боклук. В работата машините са турски и досега е имало проблем там където турчина е направил някакво свое подобрение. Когато си е направил нещо едно към едно с оригинала и е спазил всичките неща за материал................. няма проблем.

Коментар

chaveto написа:
                          Това, че е турско не означава, че е голям боклук. В работата машините са турски и досега е имало проблем там където турчина е направил някакво свое подобрение. Когато си е направил нещо едно към едно с оригинала и е спазил всичките неща за материал................. няма проблем.
                          Напълно съм съгласен с тебе.Даже и ако е направил някакво свое подобрение,може да не е боклук.Но как ние от тук да разбереме дали го е направил едно кък едно с оргинала както казваш,дали е спазил изискването за материял,дали е спазил допуски и сглобки и т.н.Това е проблема.

Коментар

А бе това са глупости дали бил правен в Турция, Китай или на майната си.Важното е да е "оригинален". Тоест да се използват стандартите и материалите на фирмата поръчител.Те целите Фиати ги правят в Турция вие за един съединител сте седнали да си притеснявате, че евентуално може да е правен в Турция. Или искате колата да я правят в Турция и да карат съединители от Франция Ако беше така никога нямаше да се изнася производството извън Италия по тази логика. Живеем в един глобален свят, които действия са съвсем нормални.Важното е частта да е оригинална, пък страната производител въобще не е важна.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                            X