Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За качеството на Валео

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги,Не си мислете че като пише Турция е боклук. Виздал съм при нас ВАЛЕО от Турция, Испания Германия и от къде ли не. Щом си пише че е Валео слагаш и караш, но нали знаем че колата не е на реалните километри а трябва да качим още 200000км и това са и реалните. Следователно за 350000км се износва и маховик, следователно новия ще започне да претриса и по рано.
    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
    харчи: DOSTA

Коментар

avent - направи си труда да прочетеш внимателно темата и тогава прави такива генерални изводи.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Май скоро правя 30 000км и държи кучето - Турско Валео. Никакви оплаквания засега.Пу пу пу.JTD115 мотор.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мойто е на 20 000км и взе още е здраво, само че аз не съм мапнат .
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

emzo написа:
            Май скоро правя 30 000км и държи кучето - Турско Валео. Никакви оплаквания засега.Пу пу пу.JTD115 мотор.
            Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
            ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

Да вдигна темата, да се "похваля":
              nikolce написа:
              Аз също съм с турско валео (пишеше си на кутията made in turkey). Изминал съм близо 5000км, и да чукна на дърво, за сега е добре (не тресе при тръгване, педала си е мек). Ама рано е още....
              И, днес на 4-та скорост, педала на газта даже не бе натиснат до долу, от 2к оборота, оборотомера скочи на 3к, последвано от "зацепване". Прояви се ефекта на автоматика Турско валео на ~16000км. Колата няма МАП, даже от доста време е без дебитомер.Днес успях 2 пъти да я накарам да приплъзне, и то само на 4-та. На останалите скорости държи. Ще видим до кога.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Честито ама в кавички Моя държи засега, никакви грижи, скоро ще сменям маховик и ще го видя, в какво състояние е
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

колеги какво значи имам или нямам проблем.аз сложих преди 3г валео и за50 000км трябваше да го натискам с двата крака-твърд-износва се притискателя и аксиалния лагер се вкопава в диафр. (обща болка за всички фиати).колегата по-горе е прав-люк сакс.искам да кажа че съм монтирал на пунто съед. мекарм -абсолютно същото качество като на валеото,но голяма разлика в парите .валео-180лв.,мекарм -100лв.изводите остават за вас

Коментар

Mekarm-a сдава багажа 50% по-бързо.Има хора, дето могат да го потвърдят.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз от опит ти казвам че валеото е боклук ,мекарма също ,дадох ти и пример .хайде да кажем че мекаерма е малко по голям боклук,но марките са сакс люк моторкрафт идр,това е истината

Коментар

ivel написа:
                        аз от опит ти казвам че валеото е боклук ,мекарма също ,дадох ти и пример .хайде да кажем че мекаерма е малко по голям боклук,но марките са сакс люк моторкрафт идр,това е истината
                        Ако си мислиш, че от Люк винаги излиза Люк... жестоко се лъжеш.

Коментар

ivel написа:
                          колеги какво значи имам или нямам проблем.аз сложих преди 3г валео и за50 000км трябваше да го натискам с двата крака-твърд-износва се притискателя и аксиалния лагер се вкопава в диафр. (обща болка за всички фиати).колегата по-горе е прав-люк сакс.искам да кажа че съм монтирал на пунто съед. мекарм -абсолютно същото качество като на валеото,но голяма разлика в парите .валео-180лв.,мекарм -100лв.изводите остават за вас
                          Попаднал си на китайско Валео,ако беше турил поне турско нямаше да е така.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                            ivel написа:
                            Попаднал си на китайско Валео,ако беше турил поне турско нямаше да е така.
                            И Китайско Валео ли има вече??

Коментар

Не съм чувал, освен ако не е Мекарм с надпиди Валео Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е хубаво де в Турция и китай коли не карат ли?

Коментар

Working...
                                X