Колеги,Не си мислете че като пише Турция е боклук. Виздал съм при нас ВАЛЕО от Турция, Испания Германия и от къде ли не. Щом си пише че е Валео слагаш и караш, но нали знаем че колата не е на реалните километри а трябва да качим още 200000км и това са и реалните. Следователно за 350000км се износва и маховик, следователно новия ще започне да претриса и по рано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За качеството на Валео
Collapse
X
-
Да вдигна темата, да се "похваля":nikolce написа:Аз също съм с турско валео (пишеше си на кутията made in turkey). Изминал съм близо 5000км, и да чукна на дърво, за сега е добре (не тресе при тръгване, педала си е мек). Ама рано е още....
Коментар
-
колеги какво значи имам или нямам проблем.аз сложих преди 3г валео и за50 000км трябваше да го натискам с двата крака-твърд-износва се притискателя и аксиалния лагер се вкопава в диафр. (обща болка за всички фиати).колегата по-горе е прав-люк сакс.искам да кажа че съм монтирал на пунто съед. мекарм -абсолютно същото качество като на валеото,но голяма разлика в парите .валео-180лв.,мекарм -100лв.изводите остават за вас
Коментар
-
ivel написа:колеги какво значи имам или нямам проблем.аз сложих преди 3г валео и за50 000км трябваше да го натискам с двата крака-твърд-износва се притискателя и аксиалния лагер се вкопава в диафр. (обща болка за всички фиати).колегата по-горе е прав-люк сакс.искам да кажа че съм монтирал на пунто съед. мекарм -абсолютно същото качество като на валеото,но голяма разлика в парите .валео-180лв.,мекарм -100лв.изводите остават за вас
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ivel написа:колеги какво значи имам или нямам проблем.аз сложих преди 3г валео и за50 000км трябваше да го натискам с двата крака-твърд-износва се притискателя и аксиалния лагер се вкопава в диафр. (обща болка за всички фиати).колегата по-горе е прав-люк сакс.искам да кажа че съм монтирал на пунто съед. мекарм -абсолютно същото качество като на валеото,но голяма разлика в парите .валео-180лв.,мекарм -100лв.изводите остават за вас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар