emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За качеството на Валео
Collapse
X
-
bahricin написа:emzo написа:@bahricin - ще видим, за сега - 11к км. нямам ядове40 да изкара ще съм доволен.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
emzo написа:@cheruna - сток или чипнато ?
Коментар
-
emzo написа:@bahricin - въртящия ми момент е малко по-завишен, затова така говоря @cheruna - сток или чипнато ?petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
cheruna написа:emzo написа:@cheruna - сток или чипнато ?Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
zim написа:Това исках да кажа и няколко поста по-горе. Като се замисли човек, щеше ли да има толкова много магазини за авто части, ако продаваните в тях бяха читави. Надали. Всъщност според мен въпроса не стои в това дали Валеото (турско или каквото и да е друго) става или не, а дали е такова за каквото го представя дадения търговец. Пак надали.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
Някой може ли да се произнесе ,оригинален или не?http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=37&t=23175Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
Е на старото е блокирал просто лагера :D Колеги, най- проблемни при фиат са лагерите. Трудно се намират от истинските. Китайски лагер и на най хубавия съединител съкращава поне на половина живота. Относно турското валео- ами вече се води от качественото и е скъпо. Не е смешно. Аз пък съм свалял фабрично испанско, доста по- зле от френското. Турция и рециклират съединители- пежо ги предлагат като оригинална част. Та мисълта ми е, че има разлика в качеството на валео от истинските заводи, но всичките стават макар и с разлики в макс. пробег. Но основния проблем е, че повечето от валеото продаващо се тука е откровен фалшификат. Не знам кой го внася, но за разлика от истинското има 2 пъти повече щампи валео даже и по нитовете и на чугунения диск. Относно няма проблем да е от Китай- е има. Основно в стоманата на диафрагмата. И най- вече на лагерите. Китайците имитират валеовия, но стоманата и обработката и не са същите.Абе като тръгна да търся истински съединител за някой фиат зор виждам- има читаво АР има и някакво странно. Относно Закс- има нещо доста видове закс по нашия пазар - и незнайно защо обикновено не приличат на такова дошло с кола от Германия. Безаварийни :D
Коментар
-
от последната снимка ясно се вижда че лагерът не е притискал точно от центъра а малко от ляво и от долу този съединител е придърпвал при потегляне .впрочем тази система с вилката я изоставиха вече на новите коли аксиалният лагер е вече върху самото цилиндърче и няма никакви шансове да се отклони от центъра .Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар