11 000км вече, никакви оплаквания.Освен може би все още рязкото зацепване, направо може да ти счупи врата Томсан смени наскоро и той е останал със същите впечатления.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За качеството на Валео
Collapse
X
-
Смених съединителя тази пролет, от тогава около 5000 км. Взех го от Ямбол, направено за Фиат от Валео в Турция. Смяната в местен сервиз. В началото педала беше като перце, сега определено не е, а за тези километри трябва да е. При потегляне колицата претрисаше доста и след смяната претрисането силно намаля, но не изчезна, явно има и други причини за това. Сега претриса по същия начин.Не твърдя че съм прав, но съм склонен да мисля че съм направил погрешен избор. Така и или иначе, това потвърждава мнението ми че тук читави резервни части не се продават, без значение марката. Честен джамбазин и оригинална резервна част в Б-я няма.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
emzo написа:11 000км вече, никакви оплаквания.Освен може би все още рязкото зацепване, направо може да ти счупи врата Томсан смени наскоро и той е останал със същите впечатления.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Аз също съм с турско валео (пишеше си на кутията made in turkey). Изминал съм близо 5000км, и да чукна на дърво, за сега е добре (не тресе при тръгване, педала си е мек). Ама рано е още...п.п. Рязкото зацепване, и при мен го има.п.п.п. не е мапвана колата, карам пенсионерската, ако има значение .
Коментар
-
zim написа:Смених съединителя тази пролет, от тогава около 5000 км. Взех го от Ямбол, направено за Фиат от Валео в Турция. Смяната в местен сервиз. В началото педала беше като перце, сега определено не е, а за тези километри трябва да е. При потегляне колицата претрисаше доста и след смяната претрисането силно намаля, но не изчезна, явно има и други причини за това. Сега претриса по същия начин.Не твърдя че съм прав, но съм склонен да мисля че съм направил погрешен избор. Така и или иначе, това потвърждава мнението ми че тук читави резервни части не се продават, без значение марката. Честен джамбазин и оригинална резервна част в Б-я няма.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Няма никакъв проблем VALEO си е чист оригинал завод в Бурса а не гаражна работа...както и нашият BOSCH спирачни системи даже да ви кажа че нашият завод и валео за залепени в буквалния смисъл на думата от вън като се погледне може да се каже че са една cграда ...та за производството им съм сигурен че са на и над европейските стандарти...там се произвеждат комплект съидинители и за серийното производство на рено , фиат и др...аз като човек от сектора автомобилостроене винаги бих предпочел оригиналният бош или валео ...фиат или рено и подобни да са made in turkey ...но за гаражни работи не ви давам гаранция разбирасе ха китайски ха турски или български...+++ съединителят си е деликатен крехък възел на автомобила ...балансът, пасването с маховика, лагери туй онуй ...не може да се каже директно че комплекта ВАЛЕО е боклук или обратното за друга марка съединител...всичко трябва да пасва и да е в синхрон...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
emzo написа:@zim - може да е от състоянието на маховика.5000км са малко Колата мапвал ли си я ?Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
Аз смених преди около 45 000 км моя съединител с Валео. Но не знам какъв беше, не помня. Купих го от магазина на Стамболийски и беше най-скъпия-около 230 лв. А за тази цена най-вероятно е турски, защото в Аутоиталия тогава ми поискаха 860 лв за комплекта! Сигурно е такава цената на оригиналните, знам ли....Така че може да се каже, че съм доволен. Единственото, което ми прави впечатлене още от началото е невъзможността за плавно превключване понякога, малко по-грубо стават нещата. Не е кой знае какво, едва доловимо е, но го има. Със стария съединител, за който мисля, че е бил оригиналният, беше по-добре.
Коментар
-
emzo написа:@bahricin - ще видим, за сега - 11к км. нямам ядове40 да изкара ще съм доволен.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар