Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения 1.9 JTD или 2.4 JTD
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Естествено, че трябва да си вземеш 2.4.Единствения по-голям разход ще бъде в годишната ГО и данъка, който ще платиш. Но това се компенсира в последствие от удоволствието, което ще усещаш. Ама ако не си на "ти" с двигателя практично все тая кое ще вземеш. По-важното е в случая на какъв конкретен екземпляр ще попаднеш, пък какъвто двигател върви с него, такъв да бъде Другото е еднакво.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Нищо, че съм с 1.9, казвам 2.4. На 1.9 динамиката е добра(съдя по мойта 105кс.), но просто вървенето на 2.4 и звука му, не се заменят с 1.9 с чип или каквото и да е. Определено сега залагам на 2.4 и не ми пука че примерно данъка ще е повече, той е веднъж в годината, но динамиката на този мотор се отплаща. Успех с избора!Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
chaveto написа:Stefan Hadjov написа:Ако караш със 100-110км/час,2,4 е излишна придобивка и излишен масраф.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Защо ми е 2,4 като непрекъснато ще я карам във възможностите на 1,9.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:Защо ми е 2,4 като непрекъснато ще я карам във възможностите на 1,9.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
gantcho написа:Stefan Hadjov написа:Защо ми е 2,4 като непрекъснато ще я карам във възможностите на 1,9.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:gantcho написа:Stefan Hadjov написа:Защо ми е 2,4 като непрекъснато ще я карам във възможностите на 1,9.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Днес пробвах една 2.4. Определено динамиката ми хареса (много). Имам обаче няколко въпроса.1. Колко е данъка (ориентеровъчно) 200-300 лв или повече?2. Колата е на 250000 км което ми се вижда множко или мотора има по-голям живот?3. Какви са цените на окачването ( на тази която пробвах "и цената ме устройва идеално" имаше голямо тропане в предницата)
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:gantcho написа:Stefan Hadjov написа:Защо ми е 2,4 като непрекъснато ще я карам във възможностите на 1,9.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар