Да споделя мой приятел как е запалил Ситроен 2,2 HDI с неработещо реле за подгревните свещи вчера сутринта във В.Търново.цитат - "Завъртях 5-6 оборота припали и нареди цилиндрите"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с подгревните свещи и паленето в студа
Collapse
X
-
Tornado написа:Да споделя мой приятел как е запалил Ситроен 2,2 HDI с неработещо реле за подгревните свещи вчера сутринта във В.Търново.цитат - "Завъртях 5-6 оборота припали и нареди цилиндрите"
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:chaveto написа:По скоро на тази свещ се подава гориво което навлиза в смукателният колектор в парообразно състояние.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Reptile написа:Щом казвате - ще се предпазвам от нея. Мои познати с много скъпи коли ползват Castrol(има я в МЕТРО) от години и правят много километри и казват, че техните тестове са, че т’ва било най-доброто.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Reptile написа:Незнам какви добавки гледаш и тестваш. Анти-гел добавките замръзват при много ниски темперетури и НЯМА проблем да се сипват и студени. Няма химична реакция - има смвесване, но това е друга тема!Дай линк, към поне една анти-гел добавка на реномирана марка, на която да пише, че не може да се сипва под 0 градуса и ще се съглася с теб!Не се сърди - тук е форум за да споделяме опит и знания, може да си прав, но аз такова нещо не съм срещал.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Здравейте,карам Пунто 95г. 1,7TD от 2 дни се опиттвам да го запаля без резултат.При втория опит (днес) температурите бях сравнително поносими.Тааа... подгравам, въртя и нищо. Стартера върти и несика да запали. Дори в един момент започва да си мирише на изгоряла нафта.Някой може ли да каже на какво може да се дължи това. Свещите са нови. Предния ден си палеше в големия студ без проблем, на следващия ден вече неискаше да пали и така 2ри ден подред. Изтощих акомулатарора, презаредих го и пак неможах.Благодаря
Коментар
-
vanko_vip написа:Предния ден си палеше в големия студ без проблем, на следващия ден вече неискаше да пали и така 2ри ден подред. Изтощих акомулатарора, презаредих го и пак неможах.БлагодаряRenault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Пак да питам,че днес сутринта не можах да запаля .Падна акумулатора попадоха ми ток и запалих,но преди след като запалех реотанчето на свещите мигаше -явно имах една или няколко свещи изгорели.Обаче днес като ми подадоха ток после колкото пъти и да запалих реотанчето не мигна и веднъж повече .Какво става и аз не мога да си обясня,но питах тук в Бургас за свещи Искра във Косер и нямаха.Питах ги,кога ще получат и се избазикаха,като казаха лятото .Може ли да ми кажете друга фирма,която внася Искра или друг по-ефтин вариант.Предварително благодаря.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
chaveto написа:Косер е вносителя на Искра. Нормално е след първото палене повече реотанчето да не мига.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар