Как се дава по голямо предварение на този двигател, при френските коли знам че цялата помпа се върти, а при опел шайбата на попмпата се охлабва и се върти с по зъб на пред и зъб на зад!Благодаря за информацията !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аванс/Предварение на JTD
Collapse
X
-
Благодаря за информацията ! проблема е че като ми е студена колата ми работи само на празен ход а като и дам газ все едно прекъсва! Имам астра която правеше същото и я закарах на дизелджия и тои и даде малко аванс на помпата и се оправи и реших, че и бравото има същия проблем.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Вземи си един кабел, един лаптоп, един софтуер и я виж тая машина, що така прави.Ако мислиш, че много неща станаха за взимане - някоя сбирка в Сф, някой благосклонен да мръзне в тоя студ колега и я вижте.На мен ми идват няколко причини на ум, но няма да ти ги казвам, току виж си тръгнал да сменяш части напразноF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
преди нова година ми даваше проблем с гаснене, после се оказа след смяна на много датчици че ми е запушена сондата в резервара преди 10 дни я карах в сервиз за диагностика (само италиански коли в кв. Люлин) закачиха я няма грешки, всичко според датчиците е в норма, колата не ми харчи масло, което ме кара да мисля, че наистина може да е центровка.При смяната на ремъка може ли да са изпуснали един зъб или при тази помпа няма значение?мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар