Какво му е на разхода 7/100км при положение че е зима, а и най- вероятно още не се е нарадвал колегата на количката :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново жтд във форума
Collapse
X
-
Колеги, че и аз минавам всеки ден по 6 км до работата ми и да ви кажа и на мен си ми дава разход 7-8/100. Чакам я да поработи около 20-30 секунди на място и тръгвам, като докато не качи първата чертичка повече от 2000 оборота не качвам, което става някаде на половината път и рядко ми се случва да загрее на 90 градуса докато стигна особено в този студ.Смятам че разхода си му е нормален на колегата. Извънградско колега разбирай да си държиш 100-120 км/ч на разстояние примерно 30км и нагоре, тогава ако ти е наред колата би трябвало да ти падне към 5, 5.5/100, поне така е при мен Иначе да ти падне под 5 разхода на извънградско просто забрави , заводски на 1.9 JTD му дават 4.8/100Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
jenti написа:Колеги, че и аз минавам всеки ден по 6 км до работата ми и да ви кажа и на мен си ми дава разход 7-8/100. Чакам я да поработи около 20-30 секунди на място и тръгвам, като докато не качи първата чертичка повече от 2000 оборота не качвам, което става някаде на половината път и рядко ми се случва да загрее на 90 градуса докато стигна особено в този студ.Смятам че разхода си му е нормален на колегата. Извънградско колега разбирай да си държиш 100-120 км/ч на разстояние примерно 30км и нагоре, тогава ако ти е наред колата би трябвало да ти падне към 5, 5.5/100, поне така е при мен Иначе да ти падне под 5 разхода на извънградско просто забрави , заводски на 1.9 JTD му дават 4.8/100Toyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
Колега ако говориш за София това вече не е градско а задръстено и там разход не се гледа. Ако искаш да ти е по малък разхода в София е важно да си подбираш маршрута. Точно за 5мин. трафика става голям и ставаш част от него. По добре да тръгна в 7:00 и да пристигна в 7:20 и до 8:00 да си пия кафето от колкото да тръгна в 7:10 и до 7:55 да стоя в колата по задръствания. Нека колегата да я покара, да и се нарадва, да свикне как да я кара и тогава вече да си прецени дали може да я кара икономично или трябва да търси проблем.
Коментар
-
chaveto написа:Колега ако говориш за София това вече не е градско а задръстено и там разход не се гледа. Ако искаш да ти е по малък разхода в София е важно да си подбираш маршрута. Точно за 5мин. трафика става голям и ставаш част от него. По добре да тръгна в 7:00 и да пристигна в 7:20 и до 8:00 да си пия кафето от колкото да тръгна в 7:10 и до 7:55 да стоя в колата по задръствания. Нека колегата да я покара, да и се нарадва, да свикне как да я кара и тогава вече да си прецени дали може да я кара икономично или трябва да търси проблем.Toyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
jenti написа:Иначе да ти падне под 5 разхода на извънградско просто забрави , заводски на 1.9 JTD му дават 4.8/100She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар