Ми,колега,гайките се затягат точно наляво(като стойш с лице към мотора пред колата),тъй като са с дясна резба.Ако застанеш виртуално зад самата гайка тогава се пада надясно завиването.Не знам дали ме разбра.Ако пак тече, освен от основата на дюзата не виждам от къде другаде може да тече.По добре провери и гайките дето натягат дюзата към блока.Там е вътрешен шестограм ама не натягай много да не превърти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч на нафта Браво ЖТД!
Collapse
X
-
Airfan написа:25-35Nm - късат се като кашкавал (от личен опит). Имам резервни 5 броя и 5 гайки, но си пазя 4 за мен.Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
jenti написа:Airfan написа:25-35Nm - късат се като кашкавал (от личен опит). Имам резервни 5 броя и 5 гайки, но си пазя 4 за мен.
Коментар
-
Всеки си има различен талант колега. Снимката не е особено красива, но дано се вижда. Маркучът който влиза отгоре на DSC00867.JPG, му се беше разхлабила леко скобата, но я стегнах. На другата снимка съм снимал тръбичката, защото и тя ми изглежда ненормално мазна. Трябва ли да ме притеснява че така изглежда или си е нормална мизерията?Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
jenti написа:Всеки си има различен талант колега. Снимката не е особено красива, но дано се вижда. Маркучът който влиза отгоре на DSC00867.JPG, му се беше разхлабила леко скобата, но я стегнах. На другата снимка съм снимал тръбичката, защото и тя ми изглежда ненормално мазна. Трябва ли да ме притеснява че така изглежда или си е нормална мизерията?
Коментар
-
Щуцера го пробвах и си е затегнат, съмнява ме маркуча който идва от филтъра, но пък и на него му пристегнах скобата, но ще изчистя и пак ще го погледна. Относно гнездата на дюзите кадето се събираше преди нафта - сега даже не усещам и аромат оттам, но от ГНП ми намирисва. Ще си купя това меглио, само да видя каде има, че то моя град си е един такъв смотан... Yellow_Flash_Colorz_PDT_48Fiat Bravo JTD '99
Коментар
-
Airfan написа:........Едит: 1Nm е приблизително 1 kg сила приложен с рамо 1 м. От там сметни на 20 см ключ колко е силата (не е много).A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:........Едит: 1Nm е приблизително 1 kg сила приложен с рамо 1 м. От там сметни на 20 см ключ колко е силата (не е много).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар