Колега, явно не говориш за ЖТД. Поне аз останах с убеждение, че такава търсиш. За това ти писах, че ако те притеснява разликата от 500 лв. между ТД и ЖТД по-добре да не си купуваш нито една от двете. Все пак: Всичко е късмет. Дай боже да случиш на евтина и хубава кола. Успех.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизели на Мареа?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ilhanbg написа:Колега доста взе да си противоречиш...."ако е за 3000 лв ти трябват още толкоз да я постегенеш".... ))ilhanbg написа:пък сега (вероятно, като се разрови) казваш че "определено" може да се намери...дай по конкретно, ти какво купи за 3000 лв и кой е тоя колега който продал за 4000 лв, че ми е интересно??ilhanbg написа:За колата съм казал "читава"- а не перфектна,отлична, без забележки, супер състояние... !!!Търся някоя марея,брава технически да е ок, може да има външни забележки, ожулвания, натиснати места, и др подобни козметични забележки... търся дизелак 96-98 г. това са 12-14 г. коли???!!!!! какви 3000-4000 бона в ред ли сте????
Коментар
-
Колеги интересно ми е защо таблата на TD 1.9 са различни, тези без оборотомер дали не са 75 к.с?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...145&f1=details
Коментар
-
ilhanbg написа:Колеги интересно ми е защо таблата на TD 1.9 са различни, тези без оборотомер дали не са 75 к.с?http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...145&f1=detailsA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:Отваряш www.catalog.auto.ru и гледаш, не да се правиш на интересен !
Коментар
-
ilhanbg написа:Ами аз затова казах, че тея брави и мареи ме объркаха тотално-1.9-75 и 100 к.с сега пък и мотор-65 к.с без турбо
Коментар
-
Колеги да питам, как е този мотор 1.9 65 к.с?надежден ли е?разход и т.н....другия ми въпрос е свързан със радиото, гледам някои си го махнали и сложили CD ама много грозно седи, според мен по добрия вариянт е радиото+трансмитер, та гледам в раздела се продават за 20 лв. оригинални радиота, може ли да се сложи пак оригиналното?
Коментар
-
ilhanbg написа:Колеги да питам, как е този мотор 1.9 65 к.с?надежден ли е?разход и т.н....другия ми въпрос е свързан със радиото, гледам някои си го махнали и сложили CD ама много грозно седи, според мен по добрия вариянт е радиото+трансмитер, та гледам в раздела се продават за 20 лв. оригинални радиота, може ли да се сложи пак оригиналното?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар