nikolce написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизели на Мареа?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Абе ти какво искаш ?! Да си купиш Мареа дизел , която сравняваш с Браво на газ ? И искаш да си я купиш за 1500 лева? Еми няма да стане, това е положението. Форумските коли се поддържат, и за да докараш една Мареа от някоя автокъща, до това състояние, в което са повечето Мареи от форума - ще трябва да се бръкнеш доста. Тука никой не продава читава Мареа дизел за толкова малко пари. Отиди някъде където я продават, купи си я за толкова, и си свиркай. Тука кой се минал с ЖТД за по 3 бона - минал се. Къде беше да му кажеш на колегата че в Холандия са по 1000 евро, та да не се мине толкова ? Кажи как си докара митсубишито от Холандия за 1000 евро, че не си го казвал скоро? И капака не знаеш откъде се отваря
Коментар
-
ilhanbg написа:iuly_vn написа:А ти какво искаш? Марея без пари ли? И да е читава? Ний си уважаваме колите и са скъпи защото вървят. И сина ми има Митсубиши, ама все гледа към Фиата. Ако си търсиш Мареа за под 3000 приготви си още толкова за да я изкараш на пътя. А Митсубиши не са коли. От опит ти го казвам! Просто еднодневки.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Баси как ми усрахте темата само Някой да ми посочи къде съм казал, марея за 1500 лв?къде съм казал, че за 1000 съм взел мицубишито?Капака наситина не го отварям, какво да гледам? 40 000 само ремък ролка,масла филтри...митовете за скъпите части са си просто.... митове.Ремък Sun 80 лв, ролка Koyo 50 лв. Това са частите които съм купувал досега, е кажи "iuly_vn" кое му е супер скъпото незнам...За какви 250-300 000 км говориш влез в мицубиши форума и виж за какво става въпрос темите са от вида:...."Какви крушчици да монтирам на таблото/козметичен "проблем"/, каква марка ремък да монтирам на ангренажа/въпрос на личен избор/, защо разхода ми е 6/100 - а на еди-кой си е 5.7/100 /ми щото караме по-бързичко/, да сменя ли вече кабелите/ми хайде де - вече са на 100 000 км/, такава ли антена да си монтирам на аудиото или онакава и т.н.Няма чупене, няма проблеми, няма ремонти....Само козметика.... """.
Коментар
-
Към питащия колега: Защо въобще те интересуват ФИАТ-ите. Убеди ни, че не сме направили правилния избор, убеди ни да си посипем главите с пепел, че сме се "набутали" с незслужаващи парите си автомобили. От ТД мина за малко през ЖТД, върна се на бензинови ФИАТ-и, напът си да си вземеш каквато и да е кола, но да е на възможно най-ниската цена. И за да не ти цапам темата: Желая ти да си вземеш страхотна кола за нищожни пари. Явно нямаме нито твоя късмет, нито твоите усет и нюх. Успех. :D ПС: Знаех си аз, че на японските коли нищо не се пипа, ама...хак ми е сега.Тюх...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар