ilhanbg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизели на Мареа?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Ганчо, я кажи, кажи, какви са тези адапторни касети? Не съм чувал за тях...Пък може и да съм ги виждал, ама като не го знам що е ?ПС: Извенете ме за отклонението от темата на колегата, но може да е интересно и за други.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
тези ФМ трансмитери дето се пъхат в запалката наистина са доста лошо изпълнение. Аз наскоро нали купувах една навигация , която има вграден ФМ трансмитер - ами той е на светлинни години пред тези фм-трансмитери другите. На 30 - 40 метра от колата, се чува перфектно през уредбата на колата, стига да е на подходяща честота. Пробвах го на 108 мегахерца в София. Качеството на звука е перфектно, като за радио. Напоследък произвеждат и такива навигацийки, които четат SD-HC карти до 32 гигабайта, може да гледаш ДивХ - филми на тях, и е добър избор за пътуващи хора. Но от бюджетна гледна точка - цитираната касетка определено е по-добро решение от ФМ-трансмитер.ntodorov - това са тези касети, от които излиза кабел , завършващ с жак 3.5 мм за слушалки, и например го свързваш към мп3-плеър, или друго плеърче с 3.5 стерео изход, а то изкарва стерео звука през тази касета, към главата на касетофона, и от там - през стерео системата на колата.
Коментар
-
Колега, такава адаптерна касета ползвах в щатите на един шевролет- качеството на звука беше ужасно (пращене и др.). Мой приятел с Мареа си взе трансмитер и е много доволен, звука е в пъти по-добър от тази касетка. Значи вероятно зависи от производителя и марката на въпросните джаджи.Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
ntodorov написа:Ганчо, я кажи, кажи, какви са тези адапторни касети? Не съм чувал за тях...Пък може и да съм ги виждал, ама като не го знам що е ?ПС: Извенете ме за отклонението от темата на колегата, но може да е интересно и за други.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Колега мен ако ме питаш не се занимавай с касети, трансмитери и т.н. Парите които ще ги дадеш за един трансмитер ще са достатъчни та и отгоре да ти извадят вход на касетофона................. След това само си купуваш МР3 или нещо друго което да възпроизвежда музика и го вклю. към въпросният вход :D Ако е касетофон аз лично го правя входа на мястото на касетката, махам на една касетка лентата и когато я бутна вътре входа тръгва :D По този начин няма нужда от ключове................ Захранване за МР3-то............... може да се направи, но има голяма вероятност да има смущения.
Коментар
-
chaveto написа:Колега мен ако ме питаш не се занимавай с касети, трансмитери и т.н. Парите които ще ги дадеш за един трансмитер ще са достатъчни та и отгоре да ти извадят вход на касетофона................. След това само си купуваш МР3 или нещо друго което да възпроизвежда музика и го вклю. към въпросният вход :D Ако е касетофон аз лично го правя входа на мястото на касетката, махам на една касетка лентата и когато я бутна вътре входа тръгва :D По този начин няма нужда от ключове................ Захранване за МР3-то............... може да се направи, но има голяма вероятност да има смущения.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
emzo написа:От двигатели та на касетофони.Автора на темата, последно какво си хареса ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Гледах една мареа 2000 г. с новото табло нов внос,с регистрация вече - обаче беше 1.6 16v.-2600 лв, един румънец я пробва и накрая изкара 1000 евро, оня вика под 2300 лв не я давам - инак освен драскотини по бронята и чупено стъкло на единия халоген др забелжки нямаше, мотора не беше мит...може и бензинки да гледам вече )
Коментар
-
nikolce написа:За 1500лв, можеш да вземеш на баща ти запазен кадет комби дизел, и с останалите 500 да го по-стегнеш малко.Ма, ти вЕрно ли мислиш че ще намериш читава мареа дизел за 2000лв.?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар