Здравейте колеги, търся кола и се спрях на Марея комби дизел 1.9, (Колата е за баща ми. аз карам Мицубиши- 40 000 км. незнам как се отваря капака )но като се загледам по обявите всеки пише каквото му падне относно мощността на двигателите-65,80.90.105 коня- колко всъщност е мощността на Марея 1.9 ТД.За JTD знам че е комон реал,който е значително по скъп, също така не се интересувам от 2.4 мотора.Ще се радвам за мнения за този автомобил със този двигател.P.s на доста обяви звънях и цените са около 2000-2500 лв-97-98 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизели на Мареа?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Дизели на Мареа?
ilhanbg написа:Здравейте колеги, търся кола и се спрях на Марея комби дизел 1.9, (Колата е за баща ми. аз карам Мицубиши- 40 000 км. незнам как се отваря капака )но като се загледам по обявите всеки пише каквото му падне относно мощността на двигателите-65,80.90.105 коня- колко всъщност е мощността на Марея 1.9 ТД.За JTD знам че е комон реал,който е значително по скъп, също така не се интересувам от 2.4 мотора.Ще се радвам за мнения за този автомобил със този двигател.P.s на доста обяви звънях и цените са около 2000-2500 лв-97-98 г.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
ilhanbg написа:аз карам Мицубиши- 40 000 км. незнам как се отваря капака
Коментар
-
nikolce написа:ilhanbg написа:аз карам Мицубиши- 40 000 км. незнам как се отваря капака
Коментар
-
и аз колега се оглеждам за същото, за сега само да не ми се разминат плановете с щетата при застрахователите/секаха ми пътя и колата тоталка/.Инак има доста несмислени дани за кс.на мереиите.Щех да ти предложа 1 тепра комби бенз.116кс.4х4 и е мн.пазена колега от форума я продава и тънко,за мен ми е мощна и не ми ареса таблото.Искам да запитам как са тези мотори 1.9тд,карах до сеа крома 2.5тди и бе мн.добра.Има достатаъчно тд100 тук да драснат нещо,може да ни светнат какво да гледаме и като оглеждаме за читава мареа.
Коментар
-
vin_d написа:и аз колега се оглеждам за същото, за сега само да не ми се разминат плановете с щетата при застрахователите/секаха ми пътя и колата тоталка/.Инак има доста несмислени дани за кс.на мереиите.Искам да запитам как са тези мотори 1.9тд,карах до сеа крома 2.5тди и бе мн.добра.Има достатаъчно тд100 тук да драснат нещо,може да ни светнат какво да гледаме и като оглеждаме за читава мареа.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Мареа ТД100 е добро товарно добиче! Имам я от 8 месеца и нямам сериозни проблеми,дано е все така!!!Ако не ти се видят 3000 много,обаче предпочети жтд 105,вярвай ми ще ти се отплати стократно! Разликите в цената не са повече от 800лв,а разликата във вървежа и разхода са си видни с просто око. Малко по претенциозен е двигателя,но е значитено по-ефективен и здрав ако се гледа добре. Ако не можеш и не сакаш жтд,ТД също е нелош избор...проблеми всички сме имали,но не съм чул някой тук да се оплаква,че го е оставила на пътя.Означенията са тд100 и тд75 оригинално са отпред на калниците,ако са отзад,значи е допълнително слагано. ТДИ означение няма!!! И чист дизел ако не се лъжа мареа няма. Торнадо ти описа разликата между двата двигателя 1,9 ,ако питаш мен 75 не си струва. Не че нещо,но 100 пак попада в малкия данък,а с тия 25 коня отгоре по-лесно се тегли голямото купе. Колата е широка,доста по широка от други по-скъпи комбита,седана не ти препоръчвам като вариант...поне според мен,ако ще е мареа,нека е уикенд! Багажното си е доста голямо,задните седалки се махат и така се увеличава още повече пространството. Какво да гледаш при покупката? Ами като при всички дизелови автомобили общо взето Не вярвай на показанията на километража,ориентирай се по други показатели и ако имаш възможност мини я на диагностика. В заключение-вземеш ли дизелова,гледана мареа ще останеш много доволен за парите които даваш!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Мареа 1.9JTD - за 3 календарни години - мога само суперлативи да ръся... Има обаче кекава боя - дере се лесно с пирони, мамка и.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар