chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо да не наливаме нафта от туби - нагледен пример
Collapse
X
-
-
Airfan написа:chaveto написа:Същото е и с дюзата, но там производителя е предвидил да се променя.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Airfan написа:chaveto написа:Същото е и с дюзата, но там производителя е предвидил да се променя.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Stefan Hadjov написа:Airfan написа:chaveto написа:Същото е и с дюзата, но там производителя е предвидил да се променя.
Коментар
-
Е аз да хвана да се похваля :D Днес ми дойдоха разпръсквачите http://img177.imageshack.us/slidesho...=dsc00144r.jpg тези дни мисля да сменям. И ще видя каква ще е толкова разликата, то разлика може и да няма защото човека ме убеди, че тези които в момента са на дюзите са добри. Засега единствената разлика която забелязвам е, че иглата се движи по стегнато а на старите си влиза по свободно без никакво задържане.
Коментар
-
chaveto написа:Е аз да хвана да се похваля :D Днес ми дойдоха разпръсквачите http://img177.imageshack.us/slidesho...=dsc00144r.jpg тези дни мисля да сменям. И ще видя каква ще е толкова разликата, то разлика може и да няма защото човека ме убеди, че тези които в момента са на дюзите са добри. Засега единствената разлика която забелязвам е, че иглата се движи по стегнато а на старите си влиза по свободно без никакво задържане.
Коментар
-
Тъкмо 3 сервиза обиколих досега.В първия предположението беше,че е от стартера.Купих стартер и нищо.Във втория предположиха,че е регулатор на налягането в рейла.Купих регулатор и отново нищо.В третия тестваха дюзите и казаха,че в едната е имало мърсотия.Колата на другата сутрин си запали и се зарадвах,че проблема е решен.Но радостта беше кратка.Тази сутрин отново старата песен.Не иска и не иска да запали на стартер.
Коментар
-
Колега както беше казано и в другият форум, проблема е най вероятно защото на стартер не може да вдигне достатъчно налягане в рейла. Причините може да са много, включително и отново да имаш проблем със същата дюза. Може да опиташ да изключиш кабела на дюзата сутрин и да опиташ да запалиш на един цилиндър по малко. Ако запали след това си я включи.
Коментар
-
chaveto написа:Колега както беше казано и в другият форум, проблема е най вероятно защото на стартер не може да вдигне достатъчно налягане в рейла. Причините може да са много, включително и отново да имаш проблем със същата дюза. Може да опиташ да изключиш кабела на дюзата сутрин и да опиташ да запалиш на един цилиндър по малко. Ако запали след това си я включи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар