Отдавна определен процент от дизелът произвеждан от Лукойл е биодизел и това нито е тайно, нито е скришно. Това е определено от еди си какви директви на ЕС за горивата. Търси се евтина сензация с написаното в случая.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо да не наливаме нафта от туби - нагледен пример
Collapse
X
-
Airfan написа:Отдавна определен процент от дизелът произвеждан от Лукойл е биодизел и това нито е тайно, нито е скришно. Това е определено от еди си какви директви на ЕС за горивата. Търси се евтина сензация с написаното в случая.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Напълно нормално е когато са монополисти да си правят каквото си искат. Точно заради това на техни бензиностанции............. не зареждам и не купувам нищо от тях. За последно съм се спрял на румънците и засега съм страшно доволен. Онзи ден си заредих и бензин за първи път от тях и направо фиестата ми полудя. Като се позатопли и започне да се излиза в гората с моторите се налива бензин само от туба Затова няма да е лошо да промените заглавието.
Коментар
-
Airfan написа:Евтината сензация е, че има биопродукти в дизела. Не е сензация, че в нафтата има биодизел. Трябва да има по спецификация, та дори наскоро увеличиха задължителното съдържание заради някаква директива на ЕС. За останалото не се наемам да коментирам.A17DTС/S
Коментар
-
Airfan написа:Евтината сензация е, че има биопродукти в дизела.
Коментар
-
chaveto написа:Airfan написа:Евтината сензация е, че има биопродукти в дизела.
Коментар
-
Airfan написа:chaveto написа:Airfan написа:Евтината сензация е, че има биопродукти в дизела.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
chaveto написа:Airfan написа:Евтината сензация е, че има биопродукти в дизела.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ivannik написа:Airfan написа:chaveto написа:Airfan написа:Евтината сензация е, че има биопродукти в дизела.
Коментар
-
Oставете цената. Готови сме да я плащаме щом си караме колите. Готов съм и аз щом дадох с 12 стотинки повече за литър за добро уж( ах каква заблуда) гориво и бях... изклецан. Лошото е, че никой не може да ми каже от кого - от бензиностанцията ли, от нафтоколонката ли, от дистрибутора ли, от производителя ли, от шофьора на цистерната ли, от глупостта си да се доверявам истински на утвърдените бензиностанции ли, от кого ?...И понеже темата имаше заглавие свързано с риска да зареждаме от туби - аз ВЕЧЕ не вярвам на нафтоколонката, защото от нея може да потече ( дай боже да е рядко, но и един път стига) скъпо, некачествено и опасно за колите ни гориво. Предпочитам тубата с установен произход пълна с качествено и евтино гориво. И пак ще задам въпроса ( Итан 75 сигурно знае): Ако имате познати свързани с ЛУКойл. Питайте ги къде се зареждат служебните ( явно има и за личните )автомобили, автобусите им и шефските лица. Защо не зареждат на някоя от многото им фирмени бензиностанции в града ???...Аз опитах от истинското гориво и бих заплащал и 3 лева на литър, но да имам достъп и сигурност, че където и да хвана мущука ще си напълня колата с него. И накрая-Не си мислете, че ЛУКойл имат лоши горива. Аз вече съм сигурен, че са по-добри от всяко румънско или гръцко гориво, но...да случи човек от "извора", а не на бълвочи омесени не само с биодизел, а с всякакви отпадъчни и евтини продукти за повишаване на личната печалба за сметка на простосмъртния и доверен потребител плащащ прекалено много пари, но за боклук.A17DTС/S
Коментар
-
[/quote]Къде точно виждаш картелно споразумение?[/quote]Навсякъде!Това,че не го виждаш си е твой проблем.Нима разликата от 1-2-3 стотинки в цената не е картелно споразумение?В Шумен Кастрол преди време бяха набарали някакви военновременни запаси и продаваха боклуците си с около 10-15 стотинки по-ниско.Познай от един път какво се случи?Защо сега няма бензиностанция от която да си купиш гориво на цена с 20-30 стотинки по-евтино?Мафиотското или картелното/което е едно и също/ споразумение между бандитите не позволява това.Държавата си трае,защото и тя е един от бандитите,даже е най-големият.По-високи цени,по-високи печалби от акцизи.Простолюдието да го духа!Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:Навсякъде!Това,че не го виждаш си е твой проблем.Нима разликата от 1-2-3 стотинки в цената не е картелно споразумение?В Шумен Кастрол преди време бяха набарали някакви военновременни запаси и продаваха боклуците си с около 10-15 стотинки по-ниско.Познай от един път какво се случи?Защо сега няма бензиностанция от която да си купиш гориво на цена с 20-30 стотинки по-евтино?Мафиотското или картелното/което е едно и също/ споразумение между бандитите не позволява това.Държавата си трае,защото и тя е един от бандитите,даже е най-големият.По-високи цени,по-високи печалби от акцизи.Простолюдието да го духа!
Коментар
-
ntodorov написа:Oставете цената. Готови сме да я плащаме щом си караме колите. Готов съм и аз щом дадох с 12 стотинки повече за литър за добро уж( ах каква заблуда) гориво и бях... изклецан. Лошото е, че никой не може да ми каже от кого - от бензиностанцията ли, от нафтоколонката ли, от дистрибутора ли, от производителя ли, от шофьора на цистерната ли, от глупостта си да се доверявам истински на утвърдените бензиностанции ли, от кого ?...И понеже темата имаше заглавие свързано с риска да зареждаме от туби - аз ВЕЧЕ не вярвам на нафтоколонката, защото от нея може да потече ( дай боже да е рядко, но и един път стига) скъпо, некачествено и опасно за колите ни гориво. Предпочитам тубата с установен произход пълна с качествено и евтино гориво. И пак ще задам въпроса ( Итан 75 сигурно знае): Ако имате познати свързани с ЛУКойл. Питайте ги къде се зареждат служебните ( явно има и за личните )автомобили, автобусите им и шефските лица. Защо не зареждат на някоя от многото им фирмени бензиностанции в града ???...Аз опитах от истинското гориво и бих заплащал и 3 лева на литър, но да имам достъп и сигурност, че където и да хвана мущука ще си напълня колата с него. И накрая-Не си мислете, че ЛУКойл имат лоши горива. Аз вече съм сигурен, че са по-добри от всяко румънско или гръцко гориво, но...да случи човек от "извора", а не на бълвочи омесени не само с биодизел, а с всякакви отпадъчни и евтини продукти за повишаване на личната печалба за сметка на простосмъртния и доверен потребител плащащ прекалено много пари, но за боклук.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар