Не знам дали се похвалих,че проблемната дюза е отремонтирана и в момента вече всичко е наред.А иначе за тукашните майстори това е диагностиката....закача компютъра и гледа.Какво гледа и той не знае.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо да не наливаме нафта от туби - нагледен пример
Collapse
X
-
ако знаем сигурният произход защо да не наливаме но при този случеи и аз съм съгласен,един приятел само от туби налива за 2 месеца фирма му дава 2 варела нафта от лукоил и допалнително квото си изкара защото прави на тирове гуми и вместо да му плащат дават нафта и му отикаха няква от русия ли от каде била не знаем точно но на БМВ-то му помпата протече така че единствено наливам когато са от сигурен източник
Коментар
-
marea2.4 написа:ако знаем сигурният произход защо да не наливаме но при този случеи и аз съм съгласен,един приятел само от туби налива за 2 месеца фирма му дава 2 варела нафта от лукоил и допалнително квото си изкара защото прави на тирове гуми и вместо да му плащат дават нафта и му отикаха няква от русия ли от каде била не знаем точно но на БМВ-то му помпата протече така че единствено наливам когато са от сигурен източникFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:marea2.4 написа:ако знаем сигурният произход защо да не наливаме но при този случеи и аз съм съгласен,един приятел само от туби налива за 2 месеца фирма му дава 2 варела нафта от лукоил и допалнително квото си изкара защото прави на тирове гуми и вместо да му плащат дават нафта и му отикаха няква от русия ли от каде била не знаем точно но на БМВ-то му помпата протече така че единствено наливам когато са от сигурен източникex.Мареа ТД100
Коментар
-
Тази тема ми се струва най-подходяща да ви кажа - днес на всички служебни бусове раздадоха по едно шише газ, да си наливат в нафтата, че всички шофьори се оплакаха от нафтата. Всички коли от фирмата зареждат само и единствено на Лукойл, на най-различни места в страната, с карти по договор за безкасово плащане веднъж в месеца.
Коментар
-
ogi28b написа:Тази тема ми се струва най-подходяща да ви кажа - днес на всички служебни бусове раздадоха по едно шише газ, да си наливат в нафтата, че всички шофьори се оплакаха от нафтата. Всички коли от фирмата зареждат само и единствено на Лукойл, на най-различни места в страната, с карти по договор за безкасово плащане веднъж в месеца.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ogi28b написа:Тази тема ми се струва най-подходяща да ви кажа - днес на всички служебни бусове раздадоха по едно шише газ, да си наливат в нафтата, че всички шофьори се оплакаха от нафтата. Всички коли от фирмата зареждат само и единствено на Лукойл, на най-различни места в страната, с карти по договор за безкасово плащане веднъж в месеца.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хммм, интересна тема.Аз лично си карам с нафта от туби, но с тази разлика, че лично си ги пълня от колонка на бензиностанция.Къде, как и за колко - няма да нарушавам правилата на форума :DА този хюндай още си кара с такава нафта, ся като му я подаряват, да я хвърля ли ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
ogi28b написа:Имаше няколко мнения не на място, вече са на място - в коша! В този форум не се толерира кражбата на нафта и каквато и да е друга кражба!!!Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Колега, мнението ти няма никакво място в тази тема, както и сам си отбелязал в края му. Ако искаш да коментираш дали това е кражба - пусни една в раздела общи приказки и питай колко хора се облагодетелстват от служебни пари, дали това е кражба или е труд за подпомагане на семейния бюджет. Даже аз ще я пусна. Тук се коментират последиците за един съвременен двигател от нафта с неизвестен произход (от туби), а не как Гошо кара ТИР и точи нафта, и я продава на лев и 50. Такива теми - в коша.
Коментар
-
И така и така не мога да се примиря с това, което се случва из нашите Бургаски бензиностанции. Рових се, рових се и накрая се натъкнах на една статийка, която има давност, но съвпада с това, което съм чувал. И за да не бъдат нещата от сорта ЕЖК се позовах на написаното от този журналист и в частност какво ние зареждаме в югоизточна БГ. Имах презумпции и ей ги на:http://www.desant.net/show-news/20244/Вчера за първи път си напълних колата с нафта директно от извора. Избегнах "бензиноментърмошеникостанции" всякакви и какво да кажа - разликата е очевадна и във вървеж и в звук и във всичко. За мен вече е рисковано да зареждам от нафтоколонка в Бургас...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар