mtm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо да не наливаме нафта от туби - нагледен пример
Collapse
X
-
-
mtm написа:По наклон пали, защото веднага прави налягане и дюзата си разпръсква в цилиндъра.Да не пускам нова тема да попитам:Как се отразява разхода на гориво, като дюзата връща голямо количество нафта?Намалява, увеличава или не променя разхода на гориво???
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:mtm написа:По наклон пали, защото веднага прави налягане и дюзата си разпръсква в цилиндъра.Да не пускам нова тема да попитам:Как се отразява разхода на гориво, като дюзата връща голямо количество нафта?Намалява, увеличава или не променя разхода на гориво???
Коментар
-
Joro711 написа:mtm написа:По наклон пали, защото веднага прави налягане и дюзата си разпръсква в цилиндъра.Да не пускам нова тема да попитам:Как се отразява разхода на гориво, като дюзата връща голямо количество нафта?Намалява, увеличава или не променя разхода на гориво???
Коментар
-
Joro711 написа:И аз точно това се опитвах два месеца да разбера.Как така със десетки завъртания на стартера не иска да запали,а по наклон си пали и то съвсем леко и без някакви кой знае какви обороти на коляновия вал.Дано поне сега след ремонта на дюзата вече нямам проблеми.
Коментар
-
Стартера с какви обороти върти двигателя Веднага ли стартера започва да върти с ххх обороти или започва с по ниски и набира скорост Когато се пали на скорост, двигателя с по високи обороти ли се развърта от тези на стартера Случайно някой от форума да е ходил с ролетка................... да измери за колко пали по наклона На стартер помпата има Х дебит и Х налягане, след като има от къде да се губи това налягане.......................... е ясно и на децата от детската градина, че няма да запали...............................И отново ще ти го кажа защото ме дразниш с това. Завишената обратна нафта от дюза показва, че има проблем в нея, но това не значи, че не работи в норми.
Коментар
-
chaveto написа:Стартера с какви обороти върти двигателя Веднага ли стартера започва да върти с ххх обороти или започва с по ниски и набира скорост Когато се пали на скорост, двигателя с по високи обороти ли се развърта от тези на стартера Случайно някой от форума да е ходил с ролетка................... да измери за колко пали по наклона На стартер помпата има Х дебит и Х налягане, след като има от къде да се губи това налягане.......................... е ясно и на децата от детската градина, че няма да запали...............................И отново ще ти го кажа защото ме дразниш с това. Завишената обратна нафта от дюза показва, че има проблем в нея, но това не значи, че не работи в норми.
Коментар
-
chaveto написа:Завишената обратна нафта от дюза показва, че има проблем в нея, но това не значи, че не работи в норми.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Ейййййййй,браво,най после стигна до извода,който го повтарям от самото начало с тази обратна нафта.
Коментар
-
Това е толкова елементарен проблем, а вие го обърнахте на спор.В 99% от случаите съм посочил кое е проблем - или ГНП, или дюза, или датчик на колянов вал.Естествено, че съществуват и други сценарии, ама те граничат към частен, частен и супер частен случай.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
chaveto написа:Stefan Hadjov написа:Ейййййййй,браво,най после стигна до извода,който го повтарям от самото начало с тази обратна нафта.
Коментар
-
BO написа:Това е толкова елементарен проблем, а вие го обърнахте на спор.В 99% от случаите съм посочил кое е проблем - или ГНП, или дюза, или датчик на колянов вал.Естествено, че съществуват и други сценарии, ама те граничат към частен, частен и супер частен случай.
Коментар
-
Joro711 написа:BO написа:Това е толкова елементарен проблем, а вие го обърнахте на спор.В 99% от случаите съм посочил кое е проблем - или ГНП, или дюза, или датчик на колянов вал.Естествено, че съществуват и други сценарии, ама те граничат към частен, частен и супер частен случай.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Joro711 написа:BO написа:Това е толкова елементарен проблем, а вие го обърнахте на спор.В 99% от случаите съм посочил кое е проблем - или ГНП, или дюза, или датчик на колянов вал.Естествено, че съществуват и други сценарии, ама те граничат към частен, частен и супер частен случай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар