И аз това си помислих...като извадя буксата,какво печеля от това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо да не наливаме нафта от туби - нагледен пример
Collapse
X
-
Stefan Hadjov написа:Joro711 написа:Аз хубаво ще опитам.Обаче се чудя защо при спускане по наклон запалва със самото завъртане?И то съвсем леко превъртане на коляновия вал.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Joro711 написа:Аз хубаво ще опитам.Обаче се чудя защо при спускане по наклон запалва със самото завъртане?И то съвсем леко превъртане на коляновия вал.
Коментар
-
Колега след като проблема е бил в дюза от която пада налягането и не може да запали. Откачи ел.част и обратното гориво на същата дюза, виж като тръгнеш да палиш дали ще връща гориво. Ако връща гориво отново няма да запалиш на стартер защото няма да може да вдигне налягане в рейла. По същият начин може да си провериш и останалите дюзи, но трябва да имаш на предвид, че ще ти запише грешка и при някой автомобили над една грешка за дюзи не пали Трябва да се изчисти грешката или да се изчака малко време.Хайде свърши нещо, защото и тука няма да запали този Хюндай или там каквото беше :D
Коментар
-
chaveto написа:Колега след като проблема е бил в дюза от която пада налягането и не може да запали. Откачи ел.част и обратното гориво на същата дюза, виж като тръгнеш да палиш дали ще връща гориво. Ако връща гориво отново няма да запалиш на стартер защото няма да може да вдигне налягане в рейла. По същият начин може да си провериш и останалите дюзи, но трябва да имаш на предвид, че ще ти запише грешка и при някой автомобили над една грешка за дюзи не пали Трябва да се изчисти грешката или да се изчака малко време.Хайде свърши нещо, защото и тука няма да запали този Хюндай или там каквото беше :D
Коментар
-
Joro711 написа:Аз хубаво ще опитам.Обаче се чудя защо при спускане по наклон запалва със самото завъртане?И то съвсем леко превъртане на коляновия вал.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар