Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо да не наливаме нафта от туби - нагледен пример
Collapse
X
-
-
Nino написа:Е, много хард казано по тази логика дай си гледаме ламповите телевизори и слушаме ламповите радиоапарати.Техниката се развива все-пак и автомобил с механична горивна система не може да издържи на изискванията на EВРО....еди кое си.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Аз не споря че има и предимства ! НО СИ ИСКА ХУБАВО И КАЧЕСТВЕНО ГОРИВО! А НЕ ОЛИО И ВСЯКАКВИ БОЛУЦИ !А като няма пари за нафта и почваме с "изобретенията" и разни комънреали и помпи дюзи не издържат на напъна! Аз лично ще си купя такава кола но като почна да взимам европейска заплата за да си зареждам качествено гориво! :DLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
ivannik написа:Ебах им евро изискванията!! Така както е тръгнало в най скоро време ще се наложи да спазваме изискванията им да си ебем жените не повече от 1.347 пъти в седмицата,да си мерим пишките да не са по-къси от 7.24 инча и дебели не повече от 1/2 до 3/4 цола,да ползваме презервативи задължително с дъх на кокос и пъпчиви като лицата на 21 годишни европейски девойки,движенията да са плавни и не повече от 60 тласъка на минута и така нататък.LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:Аз не споря че има и предимства ! НО СИ ИСКА ХУБАВО И КАЧЕСТВЕНО ГОРИВО! А НЕ ОЛИО И ВСЯКАКВИ БОЛУЦИ !А като няма пари за нафта и почваме с "изобретенията" и разни комънреали и помпи дюзи не издържат на напъна! Аз лично ще си купя такава кола но като почна да взимам европейска заплата за да си зареждам качествено гориво! :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
pyntoto написа:на времето олиото го ползвах вместо масло за бензина на балканчето ,и то ползваноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Автора на снимките каза,че е наливана нафта от туби, вече какво е имало в нафтата, дали бензин, дали керосин ..... не се знае.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Спокойно, леле как преживявате това Въпросните дюзи си минават по гаранция, стига да не е изминала повече от посочените в гаранцията км Собственикът й трябва да е луд и да каже, че е сипвал лайна в колата си Не мисля, че е таксиметрова, защото нафтата е по-скъпа от метана дори и купена х 1 лв./л.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Мен специално въобще не може да ме трогне тази тема с тези дюзи. Ще си наливам каквото си искам в резервоара. Правил съм го много пъти, но всичките пъти съм взимал от хора на които може да се вярва. Това с тези дюзи нищо не доказва за нафтата която се продава в туби а не на колонка. А това, че някой хора си мислят, че преди години са си карали автомобилите с качествени горива, много се лъжат. Много добре всички знаем, че и храната е пълна химия, затова коментар за горивата няма да правя.
Коментар
-
chaveto написа:Мен специално въобще не може да ме трогне тази тема с тези дюзи. Ще си наливам каквото си искам в резервоара. Правил съм го много пъти, но всичките пъти съм взимал от хора на които може да се вярва. Това с тези дюзи нищо не доказва за нафтата която се продава в туби а не на колонка. А това, че някой хора си мислят, че преди години са си карали автомобилите с качествени горива, много се лъжат. Много добре всички знаем, че и храната е пълна химия, затова коментар за горивата няма да правя.
Коментар
-
BEX---GT написа:наистина 6-6.5 на сто е голам разход при скорост 190-210км/чнещо немислимо за механична помпа и дюза...
Коментар
-
ExGANDI написа:BEX---GT написа:наистина 6-6.5 на сто е голам разход при скорост 190-210км/чнещо немислимо за механична помпа и дюза...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Добре де айде сипи на това сузуки олио и бензин и карай да те видя :D докъде ще идеш ! И аз ще сипя на моята обикновона помпа същата смес и няма да имам проблеми ! Аз това сузуки само като гледам надписа се плаша "SUZUKI SX 4/1.9 DDiS" та се съмнявам да издържи на една такава смъртоносна смес още по-малко от биодизела който си бъркам на село в двора :D Ако зависи от мен бих си купил чисто нова кола но да изхвърля двигателя и да си сложа някой с обикновена помпа и дюзи ! Иначе на визия ги докарват новите коли евала страшни са ама двигателите не струват !Мога да дам доста примери с познати кото пострадаха от новите системи комън реил и помпа дюза !!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
maxuel82 написа:Добре де айде сипи на това сузуки олио и бензин и карай да те видя :D докъде ще идеш ! И аз ще сипя на моята обикновона помпа същата смес и няма да имам проблеми ! Аз това сузуки само като гледам надписа се плаша "SUZUKI SX 4/1.9 DDiS" та се съмнявам да издържи на една такава смъртоносна смес още по-малко от биодизела който си бъркам на село в двора :D Ако зависи от мен бих си купил чисто нова кола но да изхвърля двигателя и да си сложа някой с обикновена помпа и дюзи ! Иначе на визия ги докарват новите коли евала страшни са ама двигателите не струват !Мога да дам доста примери с познати кото пострадаха от новите системи комън реил и помпа дюза !!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар