Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети ми лампата на акумулатора спешно отговор ако може

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Свети ми лампата на акумулатора спешно отговор ако може

    Баща ми е на път за София и е доста далече.Може ли да продалжава да кара така сигурно ще му точи целия заряд на акумулатора има ли някаква опсастонст да кара така със светната лампа. Това според мене означава че не зарежда динамото.Така ли е.А най интересното е че като бил под 1000 оборота не му светила лампата само кат ое над 1000.Помогнете
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003g.

    #2
    Да спре при някой бакшиш, и да измерят веднага с мултицет дали зарежда, или не. Според зависи от двигателя, може да мине n-стотин километра без да зарежда. Задължително да сведе консумацията на електричество до минимум. Ако е с електроусилвател на волана - да го изключи. Да кара на габарити, или ако е на къси - да изключи единия, с риск от глоба. Вентилацията на купето само в краен случай да се ползва. И все пак - нека кара колкото може, колкото повече се прибближи - толкова по-малко ще чака да отидеш да го вземеш. Ако закъса и трябва да бъде прибран до София, свиркай смело, няма да оставиме човека на пътя !

    Коментар


      #3
      Да види тънкото кабелче на алтернатора,преди бая време на едно типо беше оголен и биеше на маса и не зареждаше,другото е четки.

      Коментар


        #4
        кво стана бе пич,докъде я докарахте с тоя акумулатор?
        ex.Мареа ТД100

        Коментар

        Working...
        X