Не съм казал че не може да се монтира,а че не може да се кара така колата!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Става ли демферен маховик от JTD 105 на JTD 115
Collapse
X
-
Това е основната разликата между двата маховика,която пречи да се присади притискател от 115 на маховик 105.Това е мястото където ляга притискателният диск.При маховика на 105 това разстояние е по-малко и една част от притискателя опира в маховика...Мисля си,че ако някой успее да подложи нещо,за да се увеличи разстоянието без да се разбалансира маховика ще може да се присади притискател с феродов диск от 115 на маховик 105...In Racing We Trust...
08'Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V
Коментар
-
Basaev_ написа:Не съм казал че не може да се монтира,а че не може да се кара така колата!!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Нещо не се разбрахте двамата. При Emzo маховика става защото от jtd105 е прехвърлен освен маховика и комплекта съединител. Ако сменяте само маховици най-вероятно няма да стане. В смисъл на стло 115 може да се сложи маховик от jtd 105 само ако се сложи и притискател и съединителен диск от jtd 105. Аз поне така го разбрах.
Коментар
-
Колеги аз смених маховика заедно с притискателя и феродовия диск от 105 на 115 и пак твърдя,че не е удачно да се сменя,защото съединителя боксува като луд.Друга разкика е мястото където опира аксиалния лагер в притискателния диск.105 е с външна помпа а 115 с лагер-помпа и съединителя става супер мек.In Racing We Trust...
08'Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар