Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Става ли демферен маховик от JTD 105 на JTD 115

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм казал че не може да се монтира,а че не може да се кара така колата!!
    In Racing We Trust...
    08'Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V

Коментар

Малко снимки на стария маховик...
      Прикачени файлове
      In Racing We Trust...

Коментар

Това е основната разликата между двата маховика,която пречи да се присади притискател от 115 на маховик 105.Това е мястото където ляга притискателният диск.При маховика на 105 това разстояние е по-малко и една част от притискателя опира в маховика...Мисля си,че ако някой успее да подложи нещо,за да се увеличи разстоянието без да се разбалансира маховика ще може да се присади притискател с феродов диск от 115 на маховик 105...
        Прикачени файлове
        In Racing We Trust...

Коментар

Basaev_ написа:
          Не съм казал че не може да се монтира,а че не може да се кара така колата!!
          Aз пак казвам, дори и в такова състояние си пълни километража, т.е. кара се, но не ти прави густо на душата, заради въпросното буксуване.п.с. ти ще излезеш по-голям инат и от Чавето
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

In Racing We Trust...

Коментар

Нещо не се разбрахте двамата. При Emzo маховика става защото от jtd105 е прехвърлен освен маховика и комплекта съединител. Ако сменяте само маховици най-вероятно няма да стане. В смисъл на стло 115 може да се сложи маховик от jtd 105 само ако се сложи и притискател и съединителен диск от jtd 105. Аз поне така го разбрах.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Да, правилно си ме разбрал.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги аз смених маховика заедно с притискателя и феродовия диск от 105 на 115 и пак твърдя,че не е удачно да се сменя,защото съединителя боксува като луд.Друга разкика е мястото където опира аксиалния лагер в притискателния диск.105 е с външна помпа а 115 с лагер-помпа и съединителя става супер мек.
                  In Racing We Trust...

Коментар

Бинго, колега минах по този път.Или не искаш да разбереш, какво съм написал по-назад или искаш да спорим за глупости.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега можеби ти не си ме разбрал,защото аз казах че опитах с комплект съединител от 105 и не стана.За това се принудих да си купя нов маховик за Стилото.
                      In Racing We Trust...

Коментар

По-скоро ти не искаш да ме разбереш Съединител и маховик от ЖТД105 стават и колата може да се кара, просто има досадно буксуване от 1500 до 2000, но ако не даваш рязко газ, колата се кара повече от прилично.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                        X