Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Става ли демферен маховик от JTD 105 на JTD 115

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дали ще е възможно да ме упътите към някоя морга в София,защото ходих да гледам два демфера по обяви,но и двата бяха по-зле и от моя В Италианеца дали има тakъв род чарковe или....
    In Racing We Trust...
    08'Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V

Коментар

Basaev_ написа:
      Дали ще е възможно да ме упътите към някоя морга в София,защото ходих да гледам два демфера по обяви,но и двата бяха по-зле и от моя В Италианеца дали има тakъв род чарковe или....
      само от морга приятел и иска обикаляне че хубавите са рядкост и в никакъв случей от магазин не вземай те ще ти предложат нещо по кталог правено в някоя маза от което може да ти побелеят после косите и гледаъ всички цифри и букви да са като твоята че да не откриваш топлата вода като мен
      Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
      ----------------------------
      Peugeot boxer ІІ 2.2HDI

Коментар

PeacemakeR написа:
        Така , че колега ако ше купуваш втора употреба най-добре си разглоби колата и си ходи с маховика в теб да гледаш и да сравняваш
        Tочно, защото аз можех да взема комплект съединител малко под 200лв, но ако го бях взел щях да се ........ Затова отидох в сервиз и тоз път взех че познах.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги проблема е решен с чисто нов маховик ;( Не успях да открия маховик от 115 а такъв от 105 просто не става за тази кола
          In Racing We Trust...

Коментар

Колко ти излезна удоволствието?
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Без малко 800 лева колега Важното е да се разбере,че съединителите на 105 и 115 не са взаймо-заменяеми...
              In Racing We Trust...

Коментар

Кой го казва това ? Stilo jtd115 си пълни километража с маховик и съединител от jtd105, само че когато Нм са в своя пик, става мазало.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз го казвам това,защото опитах да хитрувам с маховик от 105 и стана...точно едно голямо НИЩО!!Сигурно моята е много луда и при рязко подаване на газ,без значение 2-ра,3-та или 4-та се превръщаше в автоматик.Маховик с притискател и феродов от 105 НЕ става на 115.....
                  In Racing We Trust...

Коментар

Аз казвам, че става, имам си теми, имам си снимки, имам си и свидетели, на които може да се вярва.Колата върви, но буксува при пълна газ от 1500 до 2000рпм, след това няма ядове.За Стило Хеч 115, 2003г.Ама няма смисъл да спорим за глупости, енджой дъ кар и това е
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега аз знам как стояха нещата при мен с почти нов феродов диск и боксуваше при ускорение дори на 4-та.А притискател от 115 не може да се присади на маховик от 105. Мога да снимам стария маховик и да покажа къде точно е разликата.Искам да отворя стария маховик да видя как е устроен някакви идей?!?
                      In Racing We Trust...

Коментар

Не съм виждал маховик наживо, но флекс?

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...динител от ЖТД105+Маховик от ЖТД105 стават на ЖТД115.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Има доста нитове по него,но на мен ми се струва,че го държи лагера,който е по средата.Мога да кача снимки утре и да умуваме как да го отворя,за да видим какво толкова има в него
                            In Racing We Trust...

Коментар

emzo написа:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=622366#622366Съединител от ЖТД105+Маховик от ЖТД105 стават на ЖТД115.
                              Няма смисъл да споря.....
                              In Racing We Trust...

Коментар

E к’во да спориш, свидетели имам бол, включително и реномиран сервиз.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X