Дали ще е възможно да ме упътите към някоя морга в София,защото ходих да гледам два демфера по обяви,но и двата бяха по-зле и от моя В Италианеца дали има тakъв род чарковe или....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Става ли демферен маховик от JTD 105 на JTD 115
Collapse
X
-
Basaev_ написа:Дали ще е възможно да ме упътите към някоя морга в София,защото ходих да гледам два демфера по обяви,но и двата бяха по-зле и от моя В Италианеца дали има тakъв род чарковe или....Fiat Marea 1.9 Jtd 110 hp
----------------------------
Peugeot boxer ІІ 2.2HDI
Коментар
-
Аз го казвам това,защото опитах да хитрувам с маховик от 105 и стана...точно едно голямо НИЩО!!Сигурно моята е много луда и при рязко подаване на газ,без значение 2-ра,3-та или 4-та се превръщаше в автоматик.Маховик с притискател и феродов от 105 НЕ става на 115.....In Racing We Trust...
08'Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V
Коментар
-
Колега аз знам как стояха нещата при мен с почти нов феродов диск и боксуваше при ускорение дори на 4-та.А притискател от 115 не може да се присади на маховик от 105. Мога да снимам стария маховик и да покажа къде точно е разликата.Искам да отворя стария маховик да видя как е устроен някакви идей?!?In Racing We Trust...
08'Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...динител от ЖТД105+Маховик от ЖТД105 стават на ЖТД115.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар