Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От коя бензиностанция зареждате дизел и защо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега,аз точно от Ромпетрол се интересувам,добри ли са им горивата на Румънците и има ли нещо варно,че лукойл са ги купили(един познат уж навътре в нещата ми го спомена
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз зареждам на ОМВ, най-често след тунела на Люлин, Алпин дизел, въпреки, че съм чувал за ТД100 че каквото и да сипеш все ще го изгори :D
      Impossible is nothing !

Коментар

Зареждам само на Лукойл в Красна Поляна (К.Величков и Несторов). Там е зареждал и бившият собственик, и смятам така да остане. Карта за отстъпка нямам .
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

paralesa написа:
          колега,аз точно от Ромпетрол се интересувам,добри ли са им горивата на Румънците и има ли нещо варно,че лукойл са ги купили(един познат уж навътре в нещата ми го спомена
          За да могат да упражняват стопанска дейност, а не да минават през български вносители и дистрибутори, в България румънците са направили "РомПетрол-България" .РомПетрол-България е с 85% румънско участие и 15% друго. Внасят само А95Н и Дизел Евро5. Горивата са внос от Румъния. Преди зареждах само от ОМВ и ЛукОйл, но от половин година зареждам от тях и съм много доволен. ПП/Имат си и сайт:http://www.rompetrol.bg/online/index...age_id=743За по сигурно купувам от собствените им бензиностанции, а не от франчайзинговите ... но и четирите бензиностанции в София са си техни.
          Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

нещо сайта им не е на ниво,ама нищо няма отбелязана бензиностанцията им в Търново
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Ром Петрол. Тихичък е дизела им.

Коментар

Лукойл - имам карта и им имам доверие какво ми зареждат в резервоара. Не зареждам на една и съща, защото с лукойлска нафта не съм имал флуктоации в разхода никога до сега и за това зареждам където ми е най-удобно в момента.

Коментар

nikolce написа:
                  Зареждам само на Лукойл в Красна Поляна (К.Величков и Несторов). Там е зареждал и бившият собственик, и смятам така да остане. Карта за отстъпка нямам .
                  А такаааааа ... а защо не съм те видял на мойто ОМВ ? В седмицата 5 от дните минимум минавам оттам - я за кафе, я за сандвич, я да заредя Да не говорим, че има и дни с по 2-3 посещения
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Може би защото си на OMV-то, от среща. И може би, защото съм зареждал 5-6 пъти, за няма и месец, на Лукойл .
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Еко на Шипченски. Зареждам там, защото нямам оплаквания от нафтата, а и имам 5ст отсъпка с форумската карта.За разлика от Лук Ойл, в Еко мога да си използвам отстъпката и при плащане с дебитна/кредитна карта.На Ром в Богоров заредих един единствен път и повече няма да повторя. Такъв ненормален разход ми даде. Сипах достатъчно, за да мина 200 км. извънградско. На 190ия км. се налож да долея още.Според мен лъжат в количеството.
                      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Аз съм най-доволен от дизела в Ромпетрол,колата с тази нафта най-добре работи.Иначе ако няма Ромпетрол зареждам от Лукойл заради картата за отстъпки,Шел - ако се наложи защото ми е най-близо до работа,а от скоро ще зареждам и на Еко заради картата.
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Имам по стечение на обстоятлствата доста познати в КЗП...по тази причина зареждам само на Шел, а и колата най-добре върви с нафтата от там. Краен вариант ми е ОМВ. Лукойл ползвах докато бях млад и глупав...после открих шел...ПС. Най-малко подадени жалби срещу бензиностанции на тема дизел са ОМВ и Шел.Интересното е, че за шел нещата далеч не стоят така на тема бензин..
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ами до преди 2 месеца за период от около 4 месеца зареждах само Ромпетрол, наскоро набарах карта на Лукойл и зареждам предимно от там, честно казано за 31/2 хиляди километра от както имам колата, оплакване от нафтата не съм имал.
                            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Зареждам на Шел, доволен съм от горивата и фактора удобство указва влиание защото там работя
                              Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp

Коментар

При нас в Сандански има ОМВ, Лукойл и Петрол ..... зареждам предимно от Лукойл, не защото ползвам карта с отстъпка, а защото ми е най-удобно ... от време на време сипвам и от ОМВ, и определено колата върви повече с тяхната нафта .... но пък за сметка на това разхода се покачва значително ... В Петрол не съм сипвал, но по думи на приятели ... не били доволни от нафтата там и не съм си и направил труда да пробвам.... !
                                AUDI 1.8 20V TURBO
                                ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X